3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (07.11. – 13.07.)

VĒRSIS

Izvairies no jebkādu solījumus došanas, pastāv liela iespēja, ka tev viņus nemaz nesanāks izpildīt. Esi prātīgs, un izvairies no melošanas un liekuļošanas! Šonedēļ centies būt godīgs ne tikai pret citiem, bet, galvenokārt, pats pret sevi!

Negatīvas domas, darbi un vārdi nekur tālu tevi nevedīs, centies apslāpēt šo negativitāti! Kāds tuvs cilvēks var palīdzēt tev aizmirst par ikdienas raizēm!

Attiecībās daudz laba panāksi tad, ja komunicēsi un neslēpsi pārdzīvojumus no sava mīļotā cilvēka!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

SKORPIONS

Tev sākumā jātiek galā ar vecajiem darbiem, lai darītu jaunus. Velti šo nedēļu, lai atdotu parādus, sakārtotu vecas lietas, pabeigtu nepadarītus darbus! Nemēģini nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu – visu dari pēc kārtas! Dažādu darbu darīšana reizē ietekmēs tavas koncentrēšanās spējas. Lielu uzmanību pievērs savai veselībai un tam, vai tu kārtīgi izgulies!

Mīlestībā svarīgi būs izrunāties ar savu mīļoto cilvēku un tikt līdz kādas neatrisinātas problēmas saknei!

Tevi varētu interesēt arī : Nedēļas horoskops 7. – 13. novembrim

JAUNAVA

Šonedēļ centies nepārsteigties ar dažādiem secinājumiem, dod visam savu laiku – arī cilvēkiem. Nereti pirmie iespaidi var izrādīties pavisam aplami. Nobruņojies ar pacietību, iespējams, ka kādam nesen iepazītam cilvēkam ir nepieciešams daudz ilgāks laiks, lai pierastu pie tevis un sāktu atklāties!

Īpašas pūles var sagādās dažādu problēmu analizēšana un risināšana, kaut arī tā parasti ir bijusi tava stiprā puse, šonedēļ tevi var sagaidīt zināmas grūtības. Centies uz notiekošo raudzīties pozitīvi. Dari visu mierīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru