3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (12.12. – 18.12.)

AUNS

Auniem šonedēļ būtu īpaši jāuzmanās un jātiek galā ar visiem darbiem, lai arī cik ļoti jūs to nevēlētos darīt. Tāpat būtu jāizvairās no solījumiem – pastāv liela iespēja, ka  tev tos nemaz nesanāks izpildīt kā nākas.

Tu pēc dabas esi straujš, taču šonedēļ labāk būtu, ja tu nedaudz piebremzētu, it īpaši, kad runa ir par apkārtējiem cilvēkiem – pirmais iespaids var būt maldinošs, nevadies pēc tā!

Būs jāizrāda savas līdera dotības – tu nekādā gadījumā nedrīkstēsi padoties!

Lasi arī: Nedēļas horoskops 12. – 18. decembrim

LAUVA

Šonedēļ esi īpaši piesardzīgs, sarunājoties ar ne tik tuviem cilvēkiem – neatklāj neko par savu privāto dzīvi, un neizpaud savu negatīvo viedokli par citiem – šoreiz labāk būs nedaudz samelot, un pateikt kaut ko labu, ja vien nevēlies šo cilvēku acīs izskatīties pēc kāda, kurš runā aiz muguras.

Var gadīties, ka saskaries ar skaudīgiem un rupjiem cilvēkiem – neļauj tav sagraut tavu pašapziņu! Tu lieliski apzinies savu vērtību, bet reizēm tev uznāk vājuma mirkļi, kad tu sāc uzdot sev vairākus jautājumus – neieslīgsti negatīvās domās!

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (12.12.-18.12)

SVARI

Iespējams, ka saskarsies ar izgāšanos vai iekulsies kādā nepatīkamā un apkaunojošā situācijā, kur neko vairs nevarēs mainīt. Daži Svari pieļaus kādu pagātnes kļūdu atkārtoti, par ko citi būs izbrīnīti.

Visiem vienmēr ir savs viedoklis, un šonedēļ tas no apkārtējo puses netiks slēpts, it īpaši, kad runa būs par tevi. Neļauj tam ietekmēt tevi!

Būs mazliet sarežģīti tikt galā ar visu, ko esi apņēmies izdarīt, pastāv liela iespēja, ka beigu beigās daudz ko no cerētā nemaz nepadarīsi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru