3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām 20.03.-26.03.

VĒZIS

 

Šonedēļ būsi īpaši emocionāls. Iespējamas neskaidrības, pārpratumi un citas problēmas kā darbā, tā arī privātajā dzīvē. Augstas izredzes, ka ar kādu sastrīdēsies, taču šīs dusmas un aizvainojumu sevī turēsi maksimāli ilgi, līdz vienā brīdī “eksplodēsi” un visu negatīvo uzgāzīsi nepareizajam cilvēkam pat par sīkumu.

Mēģini rast mieru un harmoniju, visu sabalansēt un izlādēties. Par ļaunu nenāks sportiskas aktivitātes vai kārtīga izrunāšanās ar mīļoto cilvēku vai sev tuvu draugu.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā 20.03. – 26.03.

LAUVA

 

Tev ir nepieciešama atpūta un kāda diena pilnīgā vientulībā. Domu sakārtošana, laika plānošana un fiziskas aktivitātes tevi spēsi nomierināt un dzīvē ieviest skaidrību.

Kaut arī ārēji šķitīsi mierīgs un nosvērts, tu iekšēji teju “vārīsies”. Vairākas lietas tevi kaitinās un nekas nešķitīs līdz galam apmierinošs un labi paveikts. Vēlēsies aizrādīt citiem, kaut arī pats nebūsi labāks.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. martam

SVARI

Jebkāda tenku un baumu padošana tālāk vai to vispārēja izplatīšana šonedēļ nav ieteicama. Labāk izvairies no klausīšanās citu privātajās dzīvēs – tev nav nepieciešams piegružot smadzenes ar šāda veida informāciju. Šoreiz labāk būt tam ķēdes punktam, kurš tālāk vairs neiet, pretējā gadījumā, nāksies skaidroties.

Labāk koncentrējies uz to, kas tev patiešām ir nepieciešams. Sarunas ar netolerantiem un aizspriedumainiem cilvēkiem raisīs tikai konfliktus, tāpēc izvairies no tā. Kontaktējies tikai ar tiem, kuri tevi ir patiesi mīļi un tuvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru