Mīlestība un jūtas – horoskops no 9. līdz 15. aprīlim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Problēmas sagādās tava vēlme klusēt un nepateikt visu līdz galam. Kaut arī tev tas nav raksturīgi, šoreiz izvēlēsies paklusēt, nevis pateikt visu, kas uz mēles. Tā nebūs pareizā pieeja, jo vienā brīdī šīm emocijām būs jāiet arī uz āru. Lai vai kā, svarīgas sarunas un kārtīgu izrunāšanos nedēļas pirmajā pusē ierosināt nevajadzētu.

VĒRSIS Šonedēļ jo īpaši svarīgs un būtisks būs mīļotā cilvēka atbalsts, tomēr pastāv iespēja, ka tev nāksies piedzīvot vilšanos. Ir kāds sapnis, kuru tu vēlies īstenot, tomēr šajā jautājumā nesaņem pietiekami daudz atbalsta no mīļotā cilvēka puses. Šonedēļ kārtīgāk būtu jāizsver finanšu jautājums.

DVĪŅI Var gadīties, ka saskaries ar nepieklājīgiem un nepatīkamiem cilvēkiem, kuri bojā tavu ikdienu, bāžot savus degunus tavā privātajā dzīvē. Svarīgi atcerēties, ka tev nevienam nekas nav jāpaskaidro vai par kaut ko jātaisnojas. Saruna ar kādu cilvēku tev var likt pārdomāt savas attiecības un to, cik lielā mērā tu vari uzticēties savam partnerim.

VĒZIS Tevi pārņems dīvaina sajūta tajā mirklī, kad sapratīsi, ka tavs partneris tevī vairs nemēdz tik ļoti ieklausīties. Laiks padomāt par to, cik regulāri tu viņu noslogo ar negatīvām lietām, piemēram, savu sūdzēšanos par dzīvi. Mēģiniet koncentrēties uz labo un patīkamo, nevis bojāt viens otra garastāvokli!

LAUVA Neatrisinātas problēmas rezultātā kļūsi daudz agresīvās un dusmīgāks pat uz tiem cilvēkiem, kam ar to nav nekāda sakara. Šajā nedēļā svarīgi būs tikt galā ar radušos problēmu, satuvināties un pamazām atjaunot attiecības. Ja esi brīvs. tad tevi var sagaidīt kāda nejauša un negaidīta tikšanās.

JAUNAVA Problēma, kas saistīta ar kopdzīvi var attiecībām pamazām likt izirt un sabrukt. Iespējams, ka šī situācija turpinās jau kādu laiku un tās cēloņi ir meklējami pagātnē. Neignorē acīmredzamo! Jo ātrāk atzīsi problēmu, jo ātrāk varēsi ķerties klāt tās atrisināšanai! Neko neatliec uz vēlāku!

SVARI Attiecības šīs nedēļas periodā var kļūt saspīlētas, kad neviens no jums nevēlēsies zaudēt kontroli un varu attiecībās. Iespējams, ka tieši tu būsi uzņēmies ģimenes galvas lomu, un šī ideja it nemaz neapmierinās tavu mīļoto cilvēku. Tavs mērķis būs rast sava veida vidusceļu, kas šķistu pieļaujams jums abiem.

SKORPIONS Problēmas, kas saistītas ar naudu, negatīvi ietekmēs tavu mīlas dzīvi. Tev nav jātērē liela naudas summa, lai palutinātu mīļoto cilvēku. Mēģiniet ietaupīt, tai pat laikā pēc iespējas patīkamāk pavadiet laiku divvientulībā. Liec saprast to, ka nauda un mīlestība ir savā starpā nesaistītas lietas.

STRĒLNIEKS Šonedēļ nauda un sekss nebūtu jāizmanto kā līdzeklis attiecībās – neskopojies ar to un nesniedz to viņam tad, kad viņš ir pelnījis. Ja tev ir sajūta, ka ar tevi manipulē, sākumā pagaidi un mēģini novērot situāciju no malas – iespējams, ka tu pārspīlē. Taču, ja lietas ir tādas, kādas tās izskatās, nekavējoties izrunājieties par to!

MEŽĀZIS Ar partneri var nākties apspriest ko tādu, ko jūs iepriekš būtu vēlējušies paturēt pie sevis. Tai pat laikā, ir lietas, kuras tavam partnerim noteikti būtu jāzina, bet tu tās turi noslēpumā. Lai vai kā, šonedēļ komunikācija ar mīļoto cilvēki var prasīt papildus piepūli.

ŪDENSVĪRS Būs lietas, par kurām attiecībās nespēsiet vienoties, kas lielākoties ir saistītas ar kopdzīvi. Neatkarīgi no tā, vai tās ir lielas vai mazas, mēģiniet uz notiekošo skatīties no malas – iespējams, ka jūsu strīdi ir smieklīgi un bezjēdzīgi. Ja ar partneri kopā vēl nedzīvojat, tad arī pagaidām ar to nebūtu ieteicams steigties.

ZIVIS Attiecības nevar būt skaistas un pasakainas visu laiku, gadās arī sastrīdēties. Ja iepriekš esi dzīvojis sapņu un ilūziju pasaulē, tad tas vairs nebūs uz ilgu. Zvaigznes šonedēļ sola kādu nepatīkamu lietu, kas saistīta ar attiecībām, un tev no mākoņiem straujā ātrumā liks nolaisties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru