3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ļoti paveiksies

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

 

VĒZIS

Mīļotā cilvēka atbalsts šonedēļ būs vajadzīgs vairāk kā jebkad. Sākumā tev varētu šķist, ka viņš uz tevi ir apvainojies, uzskatot, ka karjera ir daudz svarīgāka par attiecībām, bet, kārtīgi izrunājoties, tu sapratīsi, ka tā nemaz nav.

Ilgstošās attiecībās esošajiem Vēžiem mīlas dzīve šajā nedēļā solās būt īpaši salda, jo atradīsies jaunus un neparastus veidus, kā vienam otru iepriecināt. Šis ir labs laiks dažādiem pārsteigumiem. Daži Vēži pat apspriedīs tēmu par ģimenes pieaugumu vai kāzām.

Brīvie Vēži šajā nedēļā koncentrēsies uz citiem darbiem, tomēr nav izslēgts, ka ar kādu cilvēku kaut kas pamazām varētu sākt veidoties…

SKORPIONS

Tiem Skorpioniem, kuri salīdzinoši nesen ir uzsākuši attiecības, šī nedēļa būs īpaši romantiska un kaislīga. Iepazīstot partneri tuvāk, sapratīsi, kā pat ne īpaši labu informāciju pavēstīt pēc iespējas saudzīgākā veidā.

Ilgstošās attiecībās esošie Skorpioni var nolemt, ka šis ir ceļojumiem un ekskursijām piemērots laiks. Satuvināsies ar mīļoto cilvēku.

Brīvie Skorpioni var izlemt, ka ir gatavi kaut kam jaunam, tāpēc nepalaid garām izdevību iepazīties ar jauniem cilvēkiem!

ŪDENSVĪRS

Neskatoties uz situāciju ap 10.-11. aprīli, nedēļas vidū par problēmām runāt būs daudz vieglāk. Spēsiet viens otru iedrošināt un atbalstīt. Tomēr nedēļas beigas būs īstais laiks un vieta, kad izbaudīt partnera mīlestību un sniegt viņam to pretī.

Tie Ūdensvīri, kuri nesen ir sākuši ar kādu satikties, var nolemt, ka šis ir piemērots laiks mazliet nopietnākām sarunām. Iespējams, ka skarsiet to tēmu, kas jums abiem asociējas ar sāpīgiem pagātnes pārdzīvojumiem. Uzlabosies uzticība un sapratne attiecībās.

Brīvie Ūdensvīri var gaidīt pavisam nejaušu satikšanos ar kādu senu paziņu, dažiem Ūdensvīriem var atjaunoties kontakts ar kādu no bijušajiem partneriem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru