3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (05.09.- 11.09)

Auns

Gaisā virmo mīlestība, un nevis īslaicīga, bet tā, kura seko pasakām par laimīgajām beigām, kur viņi dzīvoja ilgi un laimīgi. Piektdiena brīvajiem Auniem var izrādīties ļoti veiksmīga, kurā tiek satikts partneris, ar kuru attiecības var ilgt vairāk kā gadu. Visai iespējams, ka viss notiks pēc principa “pretpoli pievelkas”, tāpēc gatavojies kaut kam aizraujošam un nebijušam. Iespēja atrast mīlestību ilgs līdz oktobra vidum, tāpēc nepārdzīvo, ja tas vēl nenotiek šodien.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (5. septembris – 11. septembris)

Strēlnieks

Pēc ilga laika Strēlnieki beidzot ir gatavi izlaist savus spārnus un izšaut pāris bultas – veiksme mīlestībā un attiecībās ir tepat aiz stūra. Brīvie Strēlnieki var iepazīties ar jauniem cilvēkiem un to vidū atrast arī savu potenciālo nākotnes partneri. Taču šoreiz labāk neko nesasteigt, kaut arī rokas niezēs un kājas degs, var gadīties, ka vēlāk parādās neparedzēti plāni un notikumi, kas jūsu vienību var izjaukt.

Attiecībās esošie Strēlnieki var koncentrēties uz karjeru, jo attiecības ar otro pusīti paliks nemainīgas.

Lasi arī: Mēneša horoskops septembrim – uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Jaunava

Sākoties 9. septembrim, tava mīlas dzīve var krasi izmainīties – uz labo vai slikto pusi, tas šoreiz būs atkarīgs no tā, kā tu uztver notiekošo. Centies pārāk nečīkstēt un nestāstīt tikai par negatīvo, bet gan koncentrēties uz labo un patīkamo!

Veiksmīgi spēsi apvienot darbu ar karjeru, vēlāk gan kāda no šīm lietām paliks novārtā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru