3 Zodiaka zīmes, kuras ir visizvēlīgākās attiecībā uz pretējo dzimumu

picky

Uzzini, kuras 3 Zodiaka zīmes ir visizvēlīgākās pret saviem pielūdzējiem?

Viņas netērēs laiku kādam, kas nav tā vērts…

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti labi apzinās savas kvalitātes, ko arī attiecīgi novērtē. Tāpēc ir tikai pašsaprotami, ka Lauva nesamierināsies ar partneri, kas ir zemākā līmenī, nekā viņa. Un, šeit pat nav runa par naudu, bet gan drīzāk par to, ka Lauvai ir būtiski cienīt savu partneri. Un, jo lielāku cieņu iemanto Lauvas mīļotais cilvēks, jo vairāk viņa to mīl un godā…

 

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir racionāla pieeja arī attiecībām. Viņi zina, kas piedien un kas nepiedien attiecībām. Jaunavas gandrīz nekad nenovirzās no savām pašizdomātajām vadlīnijām par šo tēmu.

Tā kā viņas ļoti cenšas atbilst visiem standartiem, un pildīt savu sociālo lomu pēc labākās sirdsapziņas, tad skaidrs, ka nākotnes vīzija par to, kādu Jaunava vēlas savu vīru/sievu ir diez gan skaidra. Šī praktiskā Jaunavu daba ļauj viņiem gūt panākumus attiecībās, jo viņu mīlestība var būt cēla un pašaizliedzīga.

Tā kā Jaunavām ir augsti standarti pret sevi, tad tieši to pašu viņas sagaida arī no sava dzīvesbiedra. Protams, nav viegli atrast vēl kādu tikpat gudru, taisnīgu un uzticamu, kāds var būt Jaunava.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem paiet laiks, kamēr viņi sāk izprast sevi un savu dzīvi tādos apmēros, kas ļauj izvairīties no sāpīgas pieredzes attiecības. Viņi bieži vien  konkrēti nemaz nezin, ko grib, tāpēc vadās pēc sajūtām- interesantuma.

Ūdensvīri ir pētnieki, un viņi var mainīt partnerus veselīgas ziņkāres un piedzīvojumu kāres dēļ. Taču, katram Ūdensvīram dzīvē pienāk brīdis, kad viņš vēlas noenkuroties un vienkārši izbaudīt uzkrātās pieredzes augļus. Tā kā dzīves laikā viņš attiecību jomā ir daudz ko secinājis un sapratis, tad „īstā/s un vienīgā/s” atrašana var būt sarežģīta. Nav daudz cilvēku, kuri spētu uztvert Ūdensvīra filozofisko dabu.

Lasi arī: Saderību horoskops – Tabula, kas īsi un konkrēti parāda labākos un sliktākos zīmju pārus

Lai viņš jums uzticētos, esot kopā, jums jābūt sajūtai, ka esat mājās, ka jūtaties brīvi un nepiespiesti un, ar interesi un cieņu izturaties pret Ūdensvīra unikālo dabu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru