3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (05.12.-11.12)

SKORPIONS

Nekoncentrējies uz darbu un pienākumiem, centies pievērsties savai otrajai pusītei. Šonedēļ jums ir ieteicams pavadīt divvientulībā pie dabas – dodieties kaut kur ārpus pilsētas un kārtīgi izrunājieties.

Vari sastapt vairākus līdzīgi domājošos, taču, mēģini pievērst uzmanību apkārtējiem, iespējams, ka kāds no tava paziņu loka tev velta vairāk uzmanības un laika nekā apkārtējie.

Ja esi attiecībās, tad šis ir piemērots laiks, lai atzītos jūtās, bet tiem, kas attiecībās jau ir ilgu laiku – domāt par iestūrēšanu laulību ostā.

STRĒLNIEKS

Ja esat attiecību sākumā, tad šī nedēļa ir piemērota, lai iepazīstinātu savu partneri ar vecākiem, taču, ja kopā esat ilgāku laiku, tad doma par kopdzīvi kļūs reāla un piepildāma. Uzdrošinies sapņot, gan ar laiku tavi sapņi kļūs par realitāti!

Brīvajiem Strēlniekiem var parādīties vairākas iepazīšanās iespējas, taču šonedēļ labāk būtu koncentrēties uz citām dzīves sfērām un nokārtot tās.

ŪDENSVĪRS

Šonedēļ vari iepazīties ar patīkamiem cilvēkiem, un pavisam nejauši iepazīties ar savu potenciālo partneri. Iespējams, ka tu to nenojaut, bet zvaigznes sola veiksmi un mīlestību, tāpēc nepalaid garām izdevību doties uz kādu sabiedrisku pasākumu un iepazīties ar jauniem cilvēkiem!

Ūdensvīriem, kas ir attiecībās, šis ir piemērots laiks, lai to pavadītu kopā ar savu mīļoto cilvēku. Šoreiz ieteicams to darīt divvientulībā, nevis lielā kompānijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru