3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (07.11. – 13.11.)

AUNS

Auni šonedēļ izjutīsi pastiprinātu saikni ar savu mīļoto cilvēku, beidzot kārtīgi izrunājoties un apspriežot kādu sen sasāpējušos problēmu. Jāatzīst, ka viena no lielākajām attiecību kļūdām ir virspusēja problēmu izrunāšana, nemaz neiedziļinoties tajā un nemeklējot tās sakni. Ja šonedēļ to darīsiet, tad jums sanāks tikt līdz pašai problēmas saknei un atrisināt arī citas lietas, kuras ir bijušas kā cēlonis citām attiecību nesaskaņām. Auniem ieteicams veltīt vairāk laika savai otrajai pusītei.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

DVĪŅI

Šonedēļ izstarosi īpašu seksuālo enerģiju, kas piesaistīs daudzus pretējā dzimuma pārstāvjus. Pastāv liela iespēja, ka kāds šonedēļ atzīsies tev simpātijās, un, iespējams, ka šis cilvēks būs no tava paziņu loka, ar kuru iepriekš tev ir bijusi zināma dzirkstele, bet nekas līdz galam nav izveidojies. Lai vai kā – nesper nekādus izmisuma soļus tikai tāpēc, ka to dara citi! Tiec skaidrībā ar savām jūtām un nesteidzini sevi ar atbildes sniegšanu!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai

LAUVA

Veiksies tiem, kas nesen ir uzsākuši attiecības. Veiksmīgi raisīsies sarunas par jaunām un dažādām tēmām, caur kurām viens otru iepazīsiet tuvāk. Šonedēļ ieteicams atskatīties uz attiecībām, apspriest dažādas nianses un to, ko jūs turpmāk kopīgi vēlētos darīt. Nebaidieties pasapņot!

Arī attiecībās esošajām lauvām pozitīvs periods, kad pievērsties sarunām un uzlabot komunikāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru