3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk var paveikties (13.-19. augusts)

33

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Auns

Šis ir lielisks laiks, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem un arī ar kādu interesantu pretējā dzimuma pārstāvi  – kas zina, varbūt starp jums kaut kas arī tik tiešām izveidosies.

Tiem Auniem, kas ir attiecībās, būtu jākoncentrējas pašiem uz savu labsajūtu – ļaujiet mīļotajam sevi palutināt un atbalstīt!

Neesi skarbs, kad tev tiek piedāvāta palīdzība, neuztver to kā kaut ko aizvainojošu, tā it kā tu pats nespētu tikt galā pats ar saviem pienākumiem, reizēm ir labi, ja kāds palīdz.

Vēzis

Mazāk domā par darbu, vairāk par savu mīļoto cilvēku. Atceries, ka arī ārpus pienākumiem, tev ir cilvēki, kuri tevi mīl un pēc tevis ilgojas – centies viņiem veltīt maksimāli daudz laika un uzmanības!

Tiem Vēžiem, kas ir brīvi, šonedēļ ieteicams aprunāties ar kādu labu draugu, uzzināsi ko ļoti pārsteidzošu, ko tādu, kas pat varētu mainīt tavu rīcības plānu attiecību jomā. Neuztraucies – savu liktenīgo sastapsi tad, kad tu to vismazāk gaidīsi!

Strēlnieks 

Pacietība būs tava laimes atslēga attiecībās, tāpēc nesteidzies notikumiem pa priekšu!

Ja nesen esi uzsācis attiecības, tad tev ieteicams mazliet apdomāties, vai šis cilvēks tev man ir piemērots. Centies neko nesasteigt, lai vēlāk nenāktos visu nožēlot un atstāt otru ar salauztu sirdi. Esi apdomīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru