Atjauno balansu attiecībās! Romantiskais horoskops nedēļai no 13. līdz 19. augustam

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Atkal jau viss mainās, tev nav miera! Vislabāk būtu censties adaptēties un necerēt uz tik drīzu mieru. Šīs nedēļas uzdevums ir atjaunot balansu dzīvē un attiecībās, izdomāt turpmāko plānu un sākt darīt to, kas ir jādara!

Vērsis Zudīs pacietība attiecībā uz dažiem indivīdiem – centies elpot dziļi, tu labi zini, ka viņus izmainīt nevari.. Šonedēļ īpaši svarīgi ir, lai no tavas mutes ārā nāktu tikai patiesība vai arī labāk nesaki neko…

Dvīņi Tev vajag vairāk būt starp cilvēkiem un komunicēt – šonedēļ arī radīsies izdevība, neatsakies un dodies nezināmajā!  Lai kā tu gribētu, tevi kāds no augšas pastumdīs un liks darīt visu kārtīgi – nespītējies pretī!

Vēzis Šonedēļ ir svarīgi apstādināt konfliktus jau to saknē un negaidīt sekas, kas radīsies, ja ignorēsi notiekošo! Jo elastīgāks būs tavs nedēļas plāns, jo vairāk paspēsi izdarīt. Ieklausies citu sacītajā, bet netici visam, ko dzirdi!

Lauva Tava sirds tevi vadīs un liks saprast, ka ir laiks jaunām attiecībām vai atjaunot saiknes ar jau esošām.  Uzmanies, radīsies vēlme tērēt lielākas summas nekā parasti, pārdomā labi. Neuzstādi stingrus plānus, esi elastīgs.

Jaunava Pateicoties zvaigžņu/planētu stāvoklim, šī ir perfekta nedēļa, lai atsāktu projektus un aktivitātes, kurus biji piemirsis.  Ieklausies cilvēkos! Ja kaut ko vēlies, nevilcinies, bet rīkojies, lai to panāktu. Laiks iepazīt jaunus cilvēkus!

Svari Ja tu kaut ko meklē- nepadodies! Atbildes ir tev acu priekšā, atliek vien noņemt rozā brilles un uz brīdi aizmirsti par savām problēmām. Vakari būs romantiskās vai sirsnīgās noskaņās, izbaudi laiku ko pavadi kopā ar mīļoto vai citiem tuviem cilvēkiem.

Skorpions Cīnīties pret pārmaiņām ir nejēdzīgi, tās notiks gribi to vai nē, tādēļ atver savu sirdi un tici, ka viss notiek uz labu.   Ne vienmēr uzreiz var saprast savas jūtas- dod tām laiku attīstīties un nostabilizēties; šo visu arī droši var uzticēt tuvam draugam.

Strēlnieks Vispirms ir jānotiek iekšējām pārmaiņām, lai varētu notikt ārējas. Galvenais ir saņemties un uzstādīt mērķi!  Tev ir jāpaskatās uz savu dzīvi no malas un jāierauga, kurās jomās ir nepieciešamas pārmaiņas un balanss! Iespējams, ka pievērsīsies karjerai, nevis mīlai.

Mežāzis Netērē enerģiju sūdzoties par savām problēmām, tas visu padarīs vēl sliktāku, labāk meklē palīdzību to risināšanā. Pat ja tev vajag saplānot nākošās nedēļas un tuvākās nākotnes darbu, tomēr tev ir jāatrod laiks lai atpūstos un atgūtu spēkus. Ja esi attiecībās, tad atvēli laiku mīļotajam cilvēkam!

Ūdensvīrs Paskaties atpakaļ, tu esi pamatīgi progresējis, un zinot visu to, kas notiek tev apkārt, tas tiešām ir apbrīnojami, esi pateicīgs. Bet neviens neprot lasīt tavas domas- pat ja viņiem būtu jāzina kā tu jūties, vislabāk ir pateikt to pašam, tieši un nepārprotami.

Zivis Noliec malā rutīnas darbus un ļaujies nedēļas burvībai, kad var atļauties pasapņot un atpūsties. Uzņem sevī apkārt plūstošo enerģiju, lai sagatavotos tuvākai nākotnei; domā pozitīvi! Iespējams romantisks randiņš!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru