3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (14.11. – 20.11.)

VĒRSIS

Iespējams, ka kādam jau labu laiku pret tevi ir jūtas, bet tu visu šo laiku esi bijis pārāk aizņemts vai pārņemts ar sevi, vai pat domās par citu, ka neesi to pamanījis. Augsta iespēja, ka šis cilvēks tev pazīstams jau ir labu laiciņu, un viņa jūtas attiecībā pret tevi nav mainījušās. Tiec skaidrībā ar savām sajūtām, lai zinātu, kādu atbildi sniegt šim cilvēkam. Nemāni apkārtējos un nedod veltas cerības!

Ja esi attiecībās, tad šonedēļ tev ieteicams būtu koncentrēties uz saviem darbiem, nevis mīlestībai! Neļauj privātajai dzīvei ietekmēt savu karjeru!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

VĒZIS

Šonedēļ pret savu mīļoto cilvēku ieteicams būt īpaši mīļam un dāsnam. Dari visu, ko spēj, lai liktu viņam justies labi. Šis ir tas laiks, kad viņam tava palīdzība ir īpaši nepieciešama. Neesi egoistisks un nedomā tikai pats par sevi. Atceries – attiecībās esat jūs abi, tāpēc jums abiem ir jāstrādā, lai tās būtu veiksmīgas un izdotos.

Ja esi brīvs, tad šonedēļ, izkāpjot no savas komforta zonas, var parādīties lieliska iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Tiesa, atrast viņu vidū savu izredzēto tev varbūt neizdosies, bet nekad arī nevar zināt! Neizdari priekšlaicīgus secinājumus!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai

ZIVIS

Tām Zivīm, kas nesen ir uzsākuši attiecības, šis būs ļoti pasakains un burvīgs periods, neskatoties uz laika apstākļiem un citām lietām, kas tevi, iespējams, nomāc. Lai vai kā, mēģini ieturēt distanci! Var gadīties, ka šis cilvēks ir pavisam citādāks, nekā tu viņu esi iztēlojies. Nedari neko tādu, ko tu vēlāk varētu nožēlot! Neskatoties uz to visu, šī savienība var būt ļoti veiksmīga – viss atkarīgs no jums pašiem!

Ja esi attiecībās, tad šo laiku ieteicams pavadīt divvientulībā, neliela deva romantiskas jūsu attiecībās var atgriezt dzirkstelīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru