3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (17.10. – 23.10.)

ŪDENSVĪRS

Tie Ūdensvīri, kuri nav attiecībās, mīlestību šonedēļ varēs sastapt teju tepat aiz stūra. Svarīgi būs izvērtēt  – vai tiešām tā ir mīlestība vai varbūt tikai vienkārša aizraušanās?!

Uzsākot attiecības, neizdari priekšlaicīgus secinājumus! Iespējams, ka tavi spriedumi nav patiesi un neatbilst realitātei. Bieži vien cilvēki mēdz uzburt kaut kādu tēlu, kurā viņi iemīlas, bet vēlāk smagi aplaužas, jo tas izrādās aplams.

Paļaujies uz savu loģisko domāšanu un nepadodies mirkļa jūtām!

Attiecībās esošie Ūdensvīri izjutīs spēcīgu saikni ar savu partneri. Lieliska nedēļa, kad pievērsties izaugsmei, papildinot vienam otru un daudz ko iemācoties. Tik uz priekšu!

Lasi arī: Mīlestības horoskops (17.10. – 23.10) – Izvērtē savas prioritātes!

MEŽĀZIS

Šonedēļ tavs lielākais glābējs un mierinājums var izrādīties tava otrā pusīte, kas būs gatava tevi atbalstīt un uzmundrināt. Svarīgi būs to pašu dot atpakaļ, nevis tikai ņemt un ņemt. Turklāt, mēģini dot vairāk, nekā tu saņem!

Tiem Mežāžiem, kas ir brīvi, šī nedēļa var izrādīties visai veiksmīga, ja meklē attiecības vai vienkāršu izpriecu. Ja vēlies apmeklēt dažādus pasākumus, tad dari to! Nekam tevi nevajadzētu apturēt. Tu to nenožēlosi!

Lasi arī: Nedēļas horoskops (17. oktobris – 23. oktobris)

SVARI

Šonedēļ izjutīsi milzīgus enerģijas krājumus, kurus tavos uzdevumos ir izmantot uzmanīgi un produktīvi. Sāc ar savu prioritāšu izvērtēšanu! Ja iespējams, tad daudzus darbus izdari laicīgi , lai pēc tam vari darīt kaut ko citu.

Būs liela vēlme satikties ar savu mīļoto cilvēku un atslābt no ikdienas steigas un rutīnas, aizbēgt no pienākumiem kaut uz brīdi, un aizmirst par visu, kas tevi padara nervozu.

Ja esi brīvs, tad atslābt palīdzēs sportiskas aktivitātes vai satikšanās ar draugiem! Ieteicams doties uz kādu sabiedrisku pasākumu, kur vari iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru