Nedēļas horoskops no 22. līdz 28. oktobrim – neizvairies no atbildības!

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Šīs nedēļas notikumi tevi var pamatīgi izsist no ierastā ritma. Būs jāsaņemās un jāizdomā dažādi veidi, kā tikt galā ar dažādām situācijām un rast optimālus risinājumus pēc iespējas īsākā laika posmā. Pārliecinies, ka tu kārtīgi izgulies, lai tavas smadzenes varētu labi funkcionēt šīs nedēļas dienu garumā.

VĒRSIS Šīs nedēļas pieņemtajiem lēmumiem ir jābūt ļoti pārdomātiem, un veiktiem mierā un klusumā, nevis steigā. Šīs izvēles var ietekmēt tavu turpmāko dzīvi un izmainīt vairākas detaļas tajā, tāpēc esi uzmanīgs un piesardzīgs. Neizvairies no atbildības, centies uzņemties lielākus darbus!

DVĪŅI Mājās sēdēšana neko neatrisinās, tāpat arī skumšana tevi tikai iedzīs depresijā. Šonedēļ dodies ārpus mājas un iepazīsties ar jauniem cilvēkiem! Tevi var iedvesmot citu cilvēku dzīves redzējums. Meklē atbildes uz jautājumiem!

VĒZIS Liksies, ka vienai likstai uzreiz seko otra, taču tā nebūs. Kļūdīsies, izdarot secinājumus, jo situācija neizrādīsies tik slikta, cik sākumā likās.Pievērs uzmanību tam, ko saki – pārliecinies, ka šonedēļ no tevis plūst tikai labi vārdi un pozitīvas domas. Centies saņemties!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru