3 Zodiaka zīmes, kurām veiksies no 29. janvāra līdz 4. februārim

Vai arī tu esi šo veiksmīgo zodiaka zīmju TOP3?

VĒRSIS

Veiksies gan finansēs, gan mīlestībā. Kopumā šī solās būt ļoti piesātināta nedēļa. Jūs sagaida neparasti notikumi un spilgtas atmiņas, kuras jūs vēl ilgi atcerēsieties. Attiecībās esošie Vērši šajā periodā var droši sarūpēt kaut ko romantisku mīļotajam cilvēkam. Tā vien liksies, ka vienkāršu ēdiena gatavošanu kopā, izbaudīsiet vairāk nekā prasti.

Brīvajiem Vēršiem šī nedēļa sola interesantus pavērsienus. Mīlestība jūs var piemeklēt tad, kad to vismazāk gaidīsiet. Pozitīvas atmiņas garantētas, tomēr pārliecinies, ka brīvos vakarus nepavadi nīkstot mājās!

Lasi arī: 3 laimīgās zodiaka zīmes, kurām šī gada februāris sola veiksmi mīlestībā

VĒZIS

Šis arī Vēžiem būs visai romantisks laiks, kad satuvināsieties ar partneri, un beidzot būsiet spējīgi un pietiekami griboši izrunāt kādu sasāpējušos problēmu. Var atklāties, ka tās sakne slēpjas kādā senā notikumā, kurš nav ticis pietiekami apspriests. Atrisināsiet kādu pārpratumu, kas ir liedzis pilnībā atdoties partnera mīlai.

Šis ir labs periods pārmaiņām, daži Vēži nopietni apsvērs domu par darba vietas maiņu. Šoreiz labāk būs rīkoties, nevis par to tikai domāt.

Brīvie Vēži var droši izmēģināt iepazīšanos internetā, kaut arī tas viss var sākties kā joks, beigās pieiesi tam pavisa nopietni.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti grūti mīlēt

ZIVIS

Piemērots laiks eksperimentiem un visam jaunajam. Brīvās Zivis pavisam noteikti vēlēsies izmēģināt kaut ko jaunu, un par sliktu nenāks to darīt vienatnē. Attiecībās esošajām Zivīm gan tas jādara mazliet citādāk – vai nu divvientulībā ar mīļoto cilvēku, vai šī divu personu kompānija jāpapildina ar tuvāko draugu loku.

Karjerā veiksmīgs periods. Iespējams algas pielikums vai pat darba vietas maiņa. Būsi pietiekami iedvesmots, lai strādātu daudz un dikti. Viss izdosies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru