Zodiaka zīmes, ar kurām DVĪŅIEM ir vislabākā saderība

Tā kā Dvīņi spēj lieliski pielāgoties un viņi pārsvarā ir ļoti labi cilvēki, virspusējā līmenī viņu saderība ir laba teju ar ikvienu zodiaka zīmi. Ja runa ir par daudz intīmāka rakstura attiecībām, viņiem ļoti nesader ar apmātiem partneriem, kas cenšas turēt viņus grožos.

Vislabākā saderība Dvīņiem ir ar tiem, kas saprot viņu vēlmi pēc brīvības, mīlestību pret dzīvi un nebūs sarūgtināts par viņu neparedzamiem izgājieniem. Ar Dvīņiem, Gaisa stihijas pārstāvjiem, vissaderīgākās zīmes ir pārējās divas Gaisa stihijas pārstāves – Svari un Ūdensvīrs.

Tā kā gan Svariem, gan Ūdensvīram ir tāda pati domāšana kā Dvīņiem, viņi spēj dalīt objektīvu un uz cilvēkiem orientētu skatu uz dzīvi. Lai vai kā, Dvīņiem būs mazliet labāka saderība ar Ūdensvīru, nevis ar Svariem. Tā kā Ūdensvīrs ļoti augstu vērtē savu brīvību, viņiem ir daudz vieglāk pieņemt Dvīņu nenogurstošo, izvairīgo dzīvesstilu.

Ja runa ir par Dvīņu loģikas harmoniju ar citiem, tad vēl lieliska saderība viņiem būs kaislīgās Uguns stihijas zodiaka zīmes – Auns un Lauva. Daudzi uzskata, ka šāda Uguns un Gaisa stihiju kombinācija esot pati ideālākā. Nav jābrīnās, ka ļoti daudzas veiksmīgas saderības ir to zodiaka zīmju starpā, kuru dzimšanas datuma starpā ir divas zodiaka zīmes.

Un ar ko vēl Dvīņiem ir laba saderība? Labā ziņa ir tā, ka ar pašiem Dvīņiem iespējama lieliska saderība, jo liela daļa viņu īpašību atbilst jūsējām. Ja jūs esat Dvīņu pretējie dzimumi, ir ļoti liela iespēja, ka būsiet ļoti piesaistīti viņu labākajām rakstura īpašībām – daudzpusībai un mainīgajai dabai. Taču ļoti daudziem cilvēkiem nepatīk saskatīt savas sliktās īpašības citos. Šajā gadījumā par Dvīņiem var teikt tā – viņu paviršība un nekonsekvence būs kas tāds, ko jūs viņos ienīdīsiet. Ja tā, tad labāk kārtīgi ielūkojieties spogulī sevī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru