3 Zodiaka zīmes, kuras domā, ka ir citu mīlētas, taču tā it nemaz nav

Cilvēki tikai izliekas, ka viņiem patīk šīs zodiaka zīmes (patiesībā viņiem nepatīk).

LAUVA

Lauvām piemīt dzīvesprieks, kuru nav iespējams salīdzināt ne ar ko citu, taču reizēm tieši šis dzīvesprieks ir par daudz apkārtējiem. Kā priekšnieki Lauvas ir prasīgi, strikti un drastiski. Kā draugi viņi ir orientēti tikai uz sevi un ir egoistiski, bet kā partneri – visas iepriekš minētās īpašības, sakombinētas kopā.

Tā tiešām ir patiesība, ka Lauvām nepieciešama nemitīga uzmanība no apkārtējiem. Taču tad, kad esat viņiem līdzās, jūs droši sakiet, ko vēlaties no viņiem dzirdēt, lai saruna neaiziet nemitīgā sevis slavināšanā.

VĒZIS

Vēži ir intuitīvi un emocionāli – reizēm pat pārāk emocionāli. Lai gan viņi ir ļoti uzticīgi draugi un partneri, tie ļoti bieži ir pārlieku greizsirdīgi. Viņu garastāvoklis var ļoti svārstīties, turklāt viņi var ļoti noskaust citus.

Vienmēr atcerieties, ka pret Vēža jūtām jāizturas ļoti iecietīgi. Daudzi Vēži galu galā iemācīsies savaldīt savas emocijas, bet līdz brīdim, kamēr viņi to ir izdarījuši, labāk palikt viņu “labo” cilvēku pusē. Ja jūs ar Vēzi esat sastrīdējušies, vienkārši atvainojieties viņam un laidiet vaļā aizvainojumu. Ja jūsu saikne būs stipra, viņi paši atnāks pie jums.

JAUNAVA

Jaunavas ir smagi strādājoši cilvēki, kas bieži mēdz būt arī ļoti lieli perfekcionisti. Šī viņu rakstura iezīme reizēm liek viņiem izturēties pret cilvēkiem ļoti neiecietīgi un nosodoši.

Ja jūs pavadāt laiku ar Jaunavu un pamanāt, ka viņi pret jums izturās ļoti neiecietīgi, atcerieties, ka viņi pret sevi izturās vēl drastiskāk. Ja jūs strādājat kopā ar Jaunavu un vēlaties izvairīties no nemitīgās kritikas, pajautājiet viņiem, kā viņi būtu rīkojušies konkrētajā situācijā vai uzdevumā.

Jums nav vienmēr jāseko viņu instrukcijām, bet doma vien, ka jūs apšaubāt viņu domu gājienu, liks viņiem uz laiku sastingt mierīgiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru