Viss, kas tev jāzina par sievieti – Aunu

Uzzini, ar ko īpašas ir tās sievietes, kas dzimušas Auna zvaigznājā.

Varbūt tava draudzene, māsa vai kāda cita paziņa pēc horoskopa ir Auns. Lūk, kas tev būtu jāzina par viņu!

Viņa mīl piedzīvojumus

Viņa nebaidās eksperimentēt uz izmēģināt kaut ko jaunu. Sēdēšana mājās un kurnēšana pie televizora ekrāna noteikti nav viņas iecienītākā nodarbe. Aktivitātes pie dabas, jautri piedzīvojumi labā kompānijā, pārgājieni, pikniki…. lūk, tas ir sievietei Aunam!

Viņu var ātri nogarlaikot

Garlaicīgas un vienveidīgas sarunas, sekli cilvēki un rutīna ātri vien viņai liek justies emocionāli slikti. Viņai blakus nepieciešams kāds cilvēks, kas savā ziņā ir tik pat ķerts kā viņa! Lai kopā būtu jautrāk.

Lasi arī: Lūk, kāpēc ar Aunu nekad nav garlaicīgi

Viņa mīl stipri un bezgalīgi

Viņu neinteresē vienas nakts sakari, ja viņa kaut ko grib, tad ļoti ļoti un ar kādu, kas ar viņu ilgi būs kopā. Viņa ātri pieķeras, kaut arī to ne vienmēr neizrāda, tomēr ja mīl, tad bezgalīgi.

Ar viņu joki mazi

Nelieniet tur, kur nevajag, nebāziet degunu viņas privātajā dzīvē, jo viņa naidu tur ilgi. Tāpat ir arī spējīga atriebties, ja nepieciešams.

Viņām nepieciešama sava privātā telpa

Nevar jau visu laiku atrasties sabiedrībā vai kāda cilvēka tuvumā. Viņai ir nepieciešams laiks vientulībā, lai sakārtotu savas domas un veiktu dažādas izvēles.

Viņa nekoncentrējas uz detaļām, bet gan uz kopainu

Atšķirībā no Jaunavas, kas velta uzmanību sīkumiem un detaļām, Auns skatās uz lietu kopumu. Viņas pamatīgi izplāno nākotni un reti kad ikdienā apjūk dzīves sīkumos.

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par Skorpionu sievieti

Viņa ir strādīga

Kā jau uguns zīme, viņa atdod sevi visu, darot lietas, kas viņu tik tiešām aizrauj. Viņai ne obligāti jābūt pašai labākajai, bet līderei gan. Turklāt, viņa sevi parādīs kā gudru un strādīgu sievieti.

Viņa ir nepacietīga

Viņa necieš, kad kāds ilgi jāgaida, vai arī kad notikumi lēni virzās uz priekšu. Kamēr kāds vēl tikai kaut ko dara, tikmēr sieviete – Auns to jau ir sen paveikusi. Viņa nemēdz ilgi muļļāties pie viena darba, ja nu vienīgi tajos gadījumos, kad jādara kas tāds, kas viņai tiešām nepatīk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru