3 zodiaka zīmes, kuras ir spītīgas – visu laiku pārkāpj noteikumus

AUNS

Auns vienmēr dara to, ko vēlas un nevienam par to negrasās atskaitīties. Viņš nebūt nav rupjš pret noteikumu neievērošanu, bet par to izdomāšanu Auns noteikti tur ļaunu prātu uz visu pasauli.
Ja viņš atrodas vietā, kur tiek uzspiesta noteikumu obligāta ievērošana, Auns vai nu atradīs veidu kā tos apiet vai arī dosies kur citur.
Par Aunu ir vērts iegaumēt vienu lietu – viņš it visā vēlas būt boss. Ja šīs zīmes pārstāvis pārkāpj noteikumus tad viņš labi apzinās, ko dara. Un, ja tu esi kopā ar Aunu, tad zini, ka arī tev nāksies pārkāpt noteikumus.

Lasi arī: Mīlestības, attiecību un laulības horoskops katrai zodiaka zīmei

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir īsts ballīšu zvērs un viņš darīs visu iespējamo, lai no dzīves iegūtu pēc iespējas vairāk. Viena no sliktākajām lietām, ko vari nodarīt šīs zīmes pārstāvim ir likt viņam klausīt noteikumiem. Pasakot Strēlniekam, ka viņš nedrīkst kaut ko darīt ir nežēlīgi.
Strēlnieks pēc dabas ir zinātkārs, tas nozīmē, ka viņš vienmēr cenšas izprast visu lietu robežas, lai noskaidrotu, kādos gadījumos var izsprukt sveikā. Viņš ienīst vārdu “nē” un spītības pārņemts pārkāps noteikumus, lai parādītu, ka neviens viņam nenoteiks ko darīt un ko ne.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru