3 Zodiaka zīmes, kuras ir visnevīžīgākās

Dažus šis tops varētu šokēt. Vai tu tam piekrīti? 

Šo zodiaka zīmju pārstāves mēdz būt pretstats elegancei!

SKORPIONS

Mazliet grima ir pieņemami, taču tad, kad ir nepieciešama teju mugursoma, lai to visu apjomu, kas jums uz sejas, “panestu”, jūs droši vien “mazliet” par daudz paļaujaties uz savu skropstu tušu. Jūsu sapratne par eleganci aprobežojas ar dimantiņiem izliktu jūsu vārdu uz jūsu džinsu jakas aizmugurējās daļas. Jūs lepojaties, ka jums ir divi pāri UGG zābaku – vieni ikdienas darbiem, bet otri speciāliem gadījumiem. Turklāt būtu ļoti jauki, ja jūs laiku pa laikam apmeklētu dušu. Varbūt arī mazliet mazāk lietotu smaržas, lūdzu… Man nepatīk katru reizi pēc jūsu vizītes vēdināt māju.

ŪDENSVĪRS

Jūs esat tik skaļi, ka no jums parasti sabīstas gan bērni, gan suņi. Jūs esat tādi nejēgas, ka speciāli sarīkojat klubā traci, lai nozagtu aiz bāra letes stāvošo alkoholu, kamēr bārmenis cenšas nomierināt satricināto pūli. Bet nav ko satraukties, jo visi zina – līdzko nokāpsiet no citu cilvēku kakliem, savedīsiet kārtībā paši savu dzīvi.

SVARI

Vai jums ir kādreiz nācies stāvēt negaisā, kad jums uz sejas ir skaisti klāts grims? Tas nenotiek bieži, taču, ja gadījumā notiek, jūsu tuša sāk plūst pāri vaigiem un jūs sākat izskatīties pēc līķim līdzīga gota, kas pazaudējis savu ceļu uz “Death Night” koncertu vietējā naktsklubā. Labi, lielākoties jūs esat tīri normāla meitene, kas nēsā pietiekoši daudz kosmētikas. Taču laiku pa laikam izskatāties pēc rokera, kas spēlē veselam baram citplanētiešiem līdzīgu, nozombētu jauniešu. Tas visbiežāk notiek tad, ja par daudz iedzerat.

Avots: thoughtcatalog.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru