3 Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk kļūdas ar savu partneru izvēli

Mīlestība savā ziņā ir veiksmes spēle. Ne vienmēr mēs spējam kontrolēt savas jūtas attiecībā pret kādu cilvēku. 

VĒZIS

Vēži nereti ir naivi, un rada iespaidu, ka viņi īsti nezina, ko grib. Tas gan nenozīmē, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji nav izvēlīgi, vienkārši bieži vien viņi iemīlas neīstajos cilvēkos. Problēma slēpjas tajā, ka Vēžu zvaigznājā dzimušie mēdz iztēloties cilvēku tādu, kāds viņš patiesībā it nemaz nav. Vēži ir ļoti sapņaini cilvēki, kuri par savu sirdsāķīti rada neeksistējošu tēlu.

Vēži ir vieni no retajiem, kuri spētu apprecēties un, pat jūtot, ka attiecību dzirksts jau sen ir izdzisusi un vairs nekad neuzliesmos, turpināt attiecības mīļotā cilvēka vai bērnu labad.

AUNS

Auni cieš no neveiksmīgas mīlestības tikai tāpēc, ka mēdz pārāk ātri iemīlēties. Šī straujā sirds atdošana bieži vien ir ļoti sāpīga, jo tas viss notiek ātrāk nekā Auns otru spēj iepazīt. Nav nekāds noslēpums, ka pirmie attiecību mēneši ir pasakaini līdz pirmajam strīdam. Bieži vien jau dažu pirmo nedēļu laikā atklājas lietas, par kurām jūs neesat vienisprātis, tomēr Aunam tas netraucē tik ilgi, kamēr viņam ir uzvilktas rozā brilles.

SVARI

Nereti savas naivās dabas dēļ sapinas ar neīstajiem mīlniekiem. Bieži vien iemīlas neīstajos tikai tāpēc, ka saskata citos tikai to labāko. Protams, ka ikvienam no mums ir īpašības, kuras mums patīk, un ir īpašības, kuras mēs nespējam ciest. Rūgtā patiesība ir tāda, ka Svari pārāk vēlu mēdz atklāt otrā cilvēka nejauko pusi, kas, par pārsteigumu Svariem, izrādās daudz citādāka, nekā viņš to bija iztēlojies. Lielākā problēma ir nespēja aiziet no kāda, kas viņu nepadara laimīgu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru