Histēriķu horoskops: 4 zodiaka zīmju sievietes, kuras mīl celt traci

Nav nekāds noslēpums, ka dzimšanas laikam, datumam un pat vietai ir liela ietekme ne tikai uz cilvēka likteni, bet arī raksturu. 

Katrs iemieso kā labās, tā arī sliktās īpašības. Bieži vien cilvēki koncentrējas uz visu pozitīvo, bet kāpēc pārmaiņas pēc neparunāt par to slikto?

No visām divpadsmit zodiaka zīmēm, esam atlasījuši četras, kurām ir vislielākā nosliece uz skandāliem, intrigām un traču celšanu, tāpēc, ja nepārstāvat šīs zīmes – uzskatiet šo rakstu kā pamācošu un brīdinošu!

Lasi arī: 3 viskaitīgākās sievietes pēc Zodiaka zīmes – vai esi viena no viņām?

JAUNAVA

Jaunavas ir īstas histēriķes, jo mēdz piesieties pie sīkumiem, turklāt, būt ļoti pesimistiskas visās situācijās. Bieži vien no Jaunavām jāuzklausa aizrādījumi, kritika un citas negācijas, kuras, viņasprāt, sarunu biedrs ir pelnījis dzirdēt. Nevar aizmirst arī par Jaunavas tendenci pārspīlēt. Atliek vien kādam uz viņu ne tā paskatīties, un Jaunava nekavējoties atcirtīs pretīmnācēja acu skatiem ar: “Ko lūri?”

Jaunavai ir viens talants, par kuru reti tiek runāts  – viņas spēja izvest no pacietības pat vismiermīlīgāko cilvēku. Viņas ir skandālu un tenku meistares, tāpēc ar viņām labāk nepīties.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru