3 Zodiaka zīmes, kuri ir vislabākie mīļākie

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes ir lieliski mīļākie!

Tas nebūt nenozīmē, ka viņi viennozīmīgi parakstītos uz tāda veida attiecībām, drīzāk – ja viņi uz to būtu gatavi, tad viņi būtu gana kaislīgi, lai otram liktu justies īpaši.

DVĪŅI

Viņi ir lieliski mīļākie, jo ģimenes dzīve viņu(vismaz jaunības gados) nesaista, nejūtas tam gatavi. Vēlme trakot un izklaidēties ir viens no iemesliem, kāpēc viņi nevēlas kaut ko nopietnu. Turklāt, viņš tik bieži maina domas, ka grūti tam izsekot. Lielisks mīļākais viņš ir tāpēc, ka spēj otram likt justies īpašam, tiesa, uz mirkli. Viņš ir tas tips, kas sākumā ir notikumu epicentrā, bet pēc tam pazūd tālēs zilajās.

Vīrietis – Dvīņi ir visai riskants variants, ko precēt. Kāpēc? Viņš nav stabils, sākumā var šķist, ka otra dēļ ir teju traks, bet beigās viņš maina savas domas un aiziet pie citas. Bet kā pagaidu partneris – ideāls! Tomēr tev pašai ir jāzina, cik ļoti gatava tu jūties tik ļoti atvērtām attiecībām, vēl jo vairāk – krāpt savu mīļoto cilvēku, lai kādu laiku pavadītu ar Dvīni. Kārdinājums ir liels, tas gan….

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām visvairāk veicas mīlestībā; bet tās to nenojauš

STRĒLNIEKS

Viņš vienmēr ir gatavs kaut kam jaunam, taču šāda tipa attiecībām viņš, protams, nedod priekšroku. Tiesa, viņš lieliski apzinās savas vērtības un to, ka dzīvojam tikai vienreiz, tāpēc tīri eksperimentālu nolūku vadīts var ko tādu izmēģināt.

Lielisks mīļākais viņš ir ne tikai tāpēc, ka ir bezgala kaislīgs, bet arī romantisks. Strēlnieks jebkuram skūpstam, pat neapzinoties, piedod zināmu devu kaisles. Tev var likt justies ļoti īpaši, kaut gan paralēli tev sarakstās ar vēl kādiem pieciem, pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuru starpā ir ļoti šarmanti un neatvairāmi vīrieši

SKORPIONS

Mīl seksu, rotaļas un visu pārējo. Tiesa, pierunāt viņu uz ko tādu ne vienmēr ir iespējams. Tam ir jāatrod sava veida taktika. Nav izslēgts, ka dzīves laikā paspēj nomainīt ļoti daudz seksuālo partneru, lai apmierinātu savas seksuālās fantāzijas.

Viņš ir viss, ko vien var vēlēties. Problēmas var sākties tad, kad viņš paliek greizsirdīgs un otram pieķeras. Viņš gribēs, lai šis cilvēks pieder tikai viņam, vēlēsies izjust lielāku uzmanību. Iespējamas dažādas galējības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru