Zodiaka zīmju pāri, kuriem nav lemts būt kopā

Lauva + Vērsis

Lai arī Lauva spēj būt izcili pašpārliecināts un sirsnīgs – it īpaši pret cilvēkiem viņa draugu lokā, kuriem viņš uzticas – Lauva pirmkārt un galvenokārt ir mākslinieks. Cilvēki pēc pieredzes apgalvo, ka ar Lauvas “organizēto haosu” joki ir mazi. Viņu prātā viss ir organizēti izvietots tur, kur tam jābūt. Tomēr lūkojoties no perfekcionista skatu punkta (tieši tāds ir Vērsis) Lauva ir ārprātīgi nekārtīgs.

Īstenu Vērsi – spēcīgu, ambiciozu, loģisku – piemeklēs lielāka vai mazāka sirdstrieka tikai paskatoties uz Lauvas dzīvojamo platību, tieši tādēļ ir prātīgi uzskatīt, ka šīm divām zīmēm dzīvojot kopā vieglāk nekļūs. Tieši šī iemesla dēļ ir vērts aiztaupīt sev liekas raizes dzīvojot kopā.

Lasi arī: Kopdzīves horoskops: ar kuru zīmi tev noteikti nevajadzētu dzīvot kopā

Vēzis + Auns

Vēzis un Auns – viens no viņiem ir organizēts (brīnišķīgi haotiskā stilā), bet otrs ir pilnīgākajā vājprātā nekārtīgs (Aunam vien nāksies to atzīt). Vēzis pret Auna jūtām izturēsies ar iejūtību, tomēr mēnesi nemazgāto trauku atrašana istabā zem gultas viņu nepadarīs mazāk saniknotu tikai tādēļ, ka esi Vēža otrā pusīte. Vēzis katru reizi ieraugot ko tādu piedzīvo slēptas panikas lēkmes, turklāt viņam nākas savā prātā izspēlēt scenārijus kādā veidā ar tevi par to runāt.

Lai arī bezrūpīgais Auns ir jautrs un spontāns, kas ir galvenie iemesli Vēža piesaistei, dzīvošana vienā vidē šiem abiem ir slikta doma.

Lasi arī: Lielais draudzības horoskops: ar ko esi vissaderīgākais?

Mežāzis + Svari

Par spīti tam, ka Svari ir dzimuši komandas spēlētāji, viņi visai bieži aizbildinās. Svariem patīk diskutēt par savām problēmām, tas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvis visai bieži prātā cenšas atrisināt savas problēmas un tādēļ aizmirst viņam uzdotos pienākumus. Protams, ka tas netiek darīts ar nolūku, tomēr, ja tu palīdzēsi Svariem atrisināt kādas viņa samilzušās problēmas, viņš atdarīs ar kartupeļu čipsu drupaču iztīrīšanu no gultas apakšas.

Mežāzis ir pilnīgs pretstats, viņš ar visu sirdi un dvēseli tic, ka vēlmes jāpiepilda smagi strādājot – ja vēlies kaut ko iegūt, uzroti piedurknes un paveic visu pats. Tieši tādēļ Mežāzis ilgstoši nespēs būt īpaši laipns un pretimnākošs attiecībā pret Svariem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru