Lietas, kuras aizliegts teikt katras zodiaka zīmes daiļā dzimuma pārstāvēm

Lieciet šo informāciju aiz auss!

Ir zodiaka zīmju sievietes, kuras “nē” nekad nevar pieņemt par atbildi, taču citas necieš, kad kāds viņām, lai nomierinās. Kā ir ar tevi vai tavu draudzeni? Varbūt tieši tavai zodiaka zīmei nepatīk komentāri par apetīti?

 

Auns

Nekad nesaki Auna zīmē dzimušai sievietei “nē”, it īpaši, ja tā ir atbilde uz kādu viņas uzdoto jautājumu vai uzaicinājumu.

Vērsis

Nekomentē viņas apetīti. Tā nav tava darīšana, ko un kāda daudzumā viņa ēd, turklāt, neviens tev nav lūdzis paust viedokli šajā jautājumā.

Dvīņi

Nesaki viņai “tikai nepārproti”, jo šāds teksts nekavējoties liks Dvīņu zīmē dzimušajai sievietei ieņemt kaujas pozīciju.

Vēzis

Viena no sliktākajām lietām, ko vari pateikt šai sievietei : “Vai tev gadījumā nav sākušās mēnešreizes?”

Lauva

“Tu to vilksi mugurā?” Pasakot ko šādu tu ne tikai apvaino Lauvas gaumes izjūtu un spriestspēju, bet arī izmanto apgriezto psiholoģiju, cerot, ka Lauva metīsies mainīt savu izvēli.

Jaunava

Nekad nesaki kaut ko, kas līdzinās šim: “Tu gan uzdod daudz jautājumu.” Jaunava nekavējoties atradīs kādu citu sarunu biedru, turklāt viņa tevi uzskatīs par pamuļķi.

Svari

Svari cenšas neapvainoties un tiecās pēc līdzsvara un miera. Tieši tādēļ nesaki šai sievietei “nomierinies”.

Skorpions

Pat, ja Skorpiona zīmē dzimusī sieviete netiek uz to provocēta, viņa var kļūt neticami greizsirdīga. Nekad viņai nesaki: “Tev taisnība. Tava draudzene tiešām šovakar izskatījās seksīgi.”

Strēlnieks

Šīs sievietes augstu vērtē savu brīvību un ir neticami optimistiskas. Tomēr tu viņās naidu vari izraisīt pasakot: “Tu runā kā sava māte.” Viņām nepatīk, ka viņas kāds pielīdzina citiem vai aizskar viņu mātes godu.

Mežāzis

Nebūtu prātīgi šajā zīmē dzimušajai sievietei teikt, ka viņa izskatās pagalam nogurusi vai izmocīta. Viņa pati to labi apzinās un tas nav lieku reizi jāatgādina.

Ūdensvīrs

Izvairies viņu pielīdzināt citām sievietēm, jo viņa vēlas būt unikāla, bet tu centies iestāstīt, ka viņa ir pavisam cits cilvēks.

Zivis

Zivis nespēj redzēt citus ciešam sāpes, jo Zivis nekādā gadījumā nevēlas citiem nodarīt sāpes. Viņas šaubīsies pat tad, kad tu to nebūsi pelnījis, tieši tādēļ nesaki, ka viņa ir traka vai nenormāla.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru