3 Zodiaka zīmju vīrieši, kuriem patīk sievietes ar raksturu

LAUVA 

Šis var izklausīties mazliet dīvaini, taču tā tas ir. Kad vīrietis Lauva meklē sev sievieti, viņam ir nepieciešama tāda, kas ir teju agresīvi skaista. Viņiem patīk sievietes, kas prot skaisti ģērbties, ir no galvas līdz kājām koptas, kā arī seko līdzi jaunākajām modes tendencēm. Īsāk sakot – īstas Instagram modeles.

Ja vīrietis Lauva atrod sev meiteni, ar kuru kopā viņš var mirdzēt savā Instagram kontā – viņš ir ārkārtīgi laimīgs. Ja runa ir par šādas sievietes īpašībām, vīrieši Lauvas vēlas, lai viņu sieviete ir pārliecināta par sevi, par savu karjeru un dzīvi. Šādai sievietei pret dzīvi jāizturas tā, it kā tas ir viss, ko viņa jebkad dzīvē bija vēlējusies, bet, ja viņai kaut kas nepatīk, tad viņa nebaidās to mainīt.

Vīrieši Lauvas saprot, ka starp pašpārliecinātību un snobismu ir plāna robeža. Viņi vēlas Instagram modeli ar zelta sirdi.

SKORPIONS 

Vīrietim Skorpionam ir nepieciešama sieviete, kas aizbiedēs lielāko daļu vīriešu… Vai apēdīs tos dzīvus, kā to dara Melnā atraitne. Viņai ir jābūt tumšai un noslēpumainai, ar ļoti sarežģītu un daudzpusīgu personību. Iedomājieties šo sievieti kā mūsdienu mitoloģisko būtni Medūzu (viena no gorgonu māsām), kas varētu jūs pārvērst par akmeni, ja ielūkosieties viņai acīs.

Kas tieši Skorpioniem patīk šāda veida sievietēs? Tas, ka viņi, iespējams, ir vienīgie, kas par viņu kaut ko zina. Ja šāda sieviete mīl turēt sev tuvumā pāris cilvēkus un neaizraujas ar lieliem paziņu lokiem – Skorpionam tas ir tas, kas vajadzīgs. Un, ja viņa spēj ar vienu skatienu vien izkausēt Skorpionu, tad tā ir īstā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru