4 hipsterīgākās Zodiaka zīmes – Vai tu esi to vidū?

 

DVĪŅI

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir socializēšanās karaļi. Viņiem patīk publiski pasākumi, ballītes, nepiespiesta atmosfēra, kad var runāties, dejot un darīt citas interesantas, foršas lietas. Viņi uzsūc informāciju par to, kāds dzīvesveids ir „brīvdomājošiem” cilvēkiem, kas ir stilīgi un kas nav. Dvīņi zina, ka, lai iederētos, ir jābūt draudzīgam, atvērtam un ar līdzīgām interesēm. Tajā pašā laikā, viņi ir arī praktiski. Hipsteru trendā ir daudz praktiskā- sākot ar ģērbšanās stilu ( kur vēl vieglāk- uzvelc lielu džemperi un esi sapucējies), un beidzot ar pārvietošanos- velosipēds, skrituļdēlis, un arī veco laiku skrituļslidas derēs. Vīriešiem bārda skaitās stilīgi (tātad var neskūties), un tie, kuri smēķē, to dara ar tinamo tabaku- lētāk un garšīgāk. Praktiskuma kalngals, tie hipsteri! Tas ir ērti arī Dvīņiem- var ietaupīt laiku un līdz ar to, paspēt daudz vairāk interesantu, aizraujošu lietu.

SKORPIONS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir dabiski atšķirīgi. Viņiem parasti ir nestandarta domāšana, jo viņi jūt pasauli citādāk- daudz intensīvāk un piesātinātāk. Skorpionu ārējais izskats bieži liecina par viņu spējām- iekšējo spēku, enerģiju un izturību. Nu, spēks viņiem parādās matos (nestandarta griezums vai krāsa), enerģija- velosipēdā, un izturība- nenovalkājamos džemperos, īstos džinsos un kārtīgos, izturīgos apavos. Protams, Skorpioni ir arī praktiski, tāpēc tās jau ir 2 jomas, kas viņiem kopīgas ar hipsteriem. Viņiem piestāv šī trenda dziļdomības tēls, jo arī Skorpioniem patīk māksla visās tās izpausmēs, viņi novērtē dziļas, jēgpilnas sarunas un vienmēr būs ar savu unikālo viedokli- nu gluži, kā hipsteri.

LAUVA

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir oriģināli, tas, cik tālu sniegsies viņu radošums, ir atkarīgs no tā, cik ļoti viņu uztrauc citu cilvēku viedoklis. Protams, hipsteriem nepiedien domāt par to, ko domā citi, un ja Lauva spēj pārkāpt šim slieksnim, tad viņa var kļūt par šī stila karali. Tā kā šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir naski uz jokiem, piedzīvojumiem un viņiem patīk uzmanība- tad, kur vēl vairāk var izpausties, kā staigājot bez zeķēm un ar uzvilktām džinsu biksēm, kur jostas vietā striķītis (un tās ir acīmredzami par lielu, jo ir tava drauga bikses). Lauvu kungiem laime pilnīgā, jo hipsteri var izpausties ar ūsām- ieveidot tās ar galiņiem uz augšu, vai vienkārši nostiept taisni. Jebkurā gadījumā, šis stils Lauvām dod sengaidīto brīvību, jo katrs hipsters ir personībā- tieši tāpat, kā katra Lauva.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru