4 padomi, kā uzlabot mājas enerģiju ar kristālu palīdzību

PIRMAIS FENG ŠUI KRISTĀLU PADOMS

Divi rožu – kristālu kvarca akmeņi, kas novietoti mājas dienvidrietumu pusē, vairo veiksmes un mīlestības enerģiju, pozitīvi ietekmē attiecību veidošanos un to harmoniju. Bieži vien kristālu enerģijas pārzinātāji novieto lielu, baltu bļodu, kas pilna rožu – kristālu kvarca kristāliem guļamistabā, lai labvēlīgi ietekmētu mīlas enerģiju.

 

OTRAIS FENG ŠUI KRISTĀLU PADOMS

Piedzīvo problēmas koncentrēties? Vai arī apvaldīt, saprast savu enerģiju? Šajā gadījumā palīdzēt var akmens hematīts. Novieto to telpā, kurā strādā, mācies, vai gluži vienkārši vietā, kurā nepieciešams izmantot savu potenciālu visā tā pilnībā. Hematīts bieži vien tiek izmantots kā „piezemējošs akmens”, kas centrē enerģiju uz pašu indivīdu. Paralēli tam piemīt arī aizsargājošas īpašības.

 

TREŠAIS FENG ŠUI KRISTĀLU PADOMS

Enerģijas aizsardzībai noderēs turmalīns, obsīdijs un arī jau pieminētais hematīts. Novietots pie mājas ieejas vai jebkuras istabas durvīm, tas palīdzēs sargāt enerģiju, bloķējot negatīvās enerģijas un saglabājot labās.

Lielāki hematīta vai turmalīna kristāli var tikt novietoti arī ārpus mājas – pie galvenās ieejas durvīm – kā estētiski un vizuāli patīkami objekti, kas tajā pašā laikā sevī iemieso arī enerģētiskās īpašības. Piemēram, ja pie durvīm ir novietoti puķu podi, vari uz to augsnes novietot hematīta kristālus.

 

CETURTAIS FENG ŠUI KRISTĀLU PADOMS

Zilais kianīts vai citrīns ir kristāli, kuriem nav nepieciešama garīgā – enerģētiskā attīrīšana, jo tie neuzsūc un neabsorbē negatīvās enerģijas. Bet tie var tikt izmantoti aizsardzībai un stresa mazināšanai, īpaši jau zilais kianīts. Citrīna enerģija un iedarbība var tik spēcināta, lietojot to kopā ar tādiem kristāliem kā karnēlijs vai tīģeracs.

Gan kianītu, gan citrīnu vari novietot ikvienā telpas vietā, novietojums to darbību nemaina tik spēcīgi, kā citu jau pieminēto kristālu īpašības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru