4 populārākās pārdabiskās spējas. Kuras no tām piemīt tev?

speejas

Neparastas psihiskas spējas ir izplatītākas, nekā tev šķiet.

Ļoti iespējams, ka kāda no šīm piemīt arī tev. Vai tā ir?

 

1. Skaidrzināšana (Claircognizance)

Cilvēki, kuriem piemīt šī spēja, vienkārši zina lietas, kuras nevarētu uzzināt nekādā loģiskā veidā. Viņiem bieži mēdz gadīties pēkšņi atklāsmes mirkļi, rasties nepārprotama sajūta, ka tuvojas briesmas vai pārmaiņas.

Piemēri: Tev ir pārliecība, ka noteiktā laika periodā tiksi pie jauna darba un tā arī notiek. Vai arī braucot mājās, tev ir sajūta, ka vajadzētu braukt pa citu ceļu nekā parasti, tomēr tu aizbrauc pa parasto un iekļūsti avārijā.

2. Skaidrredze (Clairvoyance)

Skaidrredzoši cilvēki redz intuitīvu informāciju vizuāli. Tas var būt arī tikai viens skaitlis, simbols vai vārds, kas uzrakstīts uz papīra gabala. Tam nav obligāti jābūt nekam pārāk sarežģītam vai dramatiskam, galvenais ir spēja saņemt vizuālu informāciju ar prāta acīm.

Piemērs: Metot monētu, tu prātā jau ieraugi, uz kuras puses tā nokritīs.

3. Skaidrdzirde (Clairaudience)

Cilvēki ar skaidrdzirdi saņem informāciju, to burtiski dzirdot savās galvās. Viņiem bieži šķiet, ka pastāv maza balstiņa, kura pastāsta to, kas viņiem jāzina, līdzīgi kā mēs dzirdam galvā paši savas balsis, kad klusībā lasām.

Piemērs: Tu piepeši galvā izdzirdi informāciju par kādu nākotnes notikumu, piemēram, “otrdien tu negaidot satiksi vecu draugu”.

4. Skaidrjūtība (Clairsentience)

Cilvēki ar šo spēju ir ļoti empātiski un izjūt spēcīgu saikni ar citiem cilvēkiem. Šī, iespējams, ir visizplatītākā pārdabiskā spēja. Skaidrjūtīgi cilvēki spēj burtiski just citu cilvēku emocijas, un tas ne vienmēr ir patīkami. Kad apkārtējie ir pilni negatīvu emociju, skaidrjūtīgi cilvēki ātri kļūst gan garīgi, gan fiziski noguruši un iztukšoti. Tā kā viņi jūt to pašu, ko jūt citi, šādi cilvēki parasti arī spēj viegli noteikt, kad viņiem tiek melots.

Piemērs: Kāds tev nebeidz atkārtot, ka ar viņu “viss kārtībā”, bet tu skaidri jūti, ka šis cilvēks slēpj dusmas vai bēdas.

Vai tev piemīt kāda no šīm spējām?

Avots: thespiritscience.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru