Mīlestības horoskops nedēļas nogalei – ļaujies pašplūsmai!

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns

Sestdien gaidāmas diez gan sliktas kārtis, bet, uzvara, kas iegūta ar sliktām kārtīm, ir daudz saldāka, tāpēc, mēģiniet būt maksimāli savaldīgi- cik nu vien Aunam ir iespējams būt savaldīgam.

Vērsis

Sestdien centieties saglabāt iekšēju mieru, ja kaut kas nenotiek, kā plānots- iespējamība uz to ir diez gan liela. Svētdien, ja radīsies kāda problēma, spēsiet atrast veiksmīgu risinājumu, galvenais tādā situācijā ir to meklēt!

Dvīņi

Lai neizraisītu tālāku negatīvu notikumu ķēdi, šķirojiet graudus no pelavām. Sastapšanās ar savām bailēm, mīlestības trūkumu, nepiepildītām cerībām, var būt ļoti nepatīkama, tāpēc, sevišķi svarīgi pieņemt to visu ar mīlestību un pēc tam atlaist.

Vēzis

Svarīgi neaizrauties ar alkoholu, jo tad skatam pavērsies vēl plašāks darba lauks, kur strādāt ar sevi. Ir tāda paruna, ka neviens darbs nav tik grūts, kā darbs ar sevi. Šī paruna arī ir visai atbilstoša šai nedēļas nogalei.

Lauva

Tajā brīdī, visi citi ir vainīgi, jo Jums ir izcila taisnīguma izjūta. Un, lai nu ko, bet netaisnība Lauvas virzienā uzreiz tiek pamanīta. Saprotiet, kāpēc šāda situācija vispār radās, un centieties to risināt caur mīlestību, nevis dusmām.

Jaunava

Jūs parasti sevi labi spējat mierināt, un visas neracionālās emocijas labi racionalizēt. Šajās dienās tas būs grūtāk izdarāms. Tajā brīdī, kad ir slikti, skatienam paveras patiesā aina par līdzcilvēkiem un sevi pašu. Tikai caur „slikti” var uzzināt, kas tad ir „labi”.

Svari

Palielināsies aktivitāte un būsiet izlēmīgāki, kā parasti. Planētu izvietojums ļaus veiksmīgi iziet no kādas sarežģītas, nepatīkamas situācijas.

Skorpions

Iespējams, jutīsiet aizkustinājumu un prieku tur, kur parasti ir cieta seja. Varat izjust spēcīgu vēlmi pēc sajūtas, ka varat  savam mīļotajam cilvēkam pilnībā uzticēties.

Strēlnieks

Šis nav piemērots laiks, lai ielaistos avantūrās vai spontānos pasākumos, jo pastāv diez gan liela iespējamība, ka tapsiet nokaitināts un kašķīgs, jo kaut kas var nebūt Jums pa prātam.

Mežāzis

Ja šajā nedēļas nogalē esat nolēmis iesaistīties kādā avantūrā, sevišķi neiespringstiet, jo nekas tāpat nenotiks pēc plāna. Ļaujieties pašplūsmai!

Ūdensvīrs

Visticamāk, nekas nenotiks pēc plāna, jo Jūsu uzdevums ir nonākt ārpus komforta zonas. Protams, visticamāk viss pēdējais laiks jau ir tur- ārpus komforta zonas, taču nebēdājiet, tas viss uz labu!

Zivis

Mācieties pacietību un iecietību, šīs īpašības lieti noderēs. Galvenais, mācēt palikt labajā sajūtā un problēmām pieiet ar vieglu roku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru