4 Zodiaka zīmju sievietes, kurām ir pārāk augsti standarti, izvēloties partneri

Reizēm būt izvēlīgai ir labi, taču nereti tas citu acīs atstāj sliktu iespaidu par tevi.

Taču nereti viņas cieš savu augsto standartu dēļ, iemīloties nepareizajos cilvēkos, un atgrūžot tos, kas viņas patiešām novērtē.

JAUNAVA

Tu uzskati, ka tev ir augsti standarti, tādēļ tu pati centies būt ideāla, lai radītu pēc iespējas labāku priekšstatu pati par sevi. Centies nebūt tik samākslota, jo perfekti cilvēki neeksistē. Ja viss, ko kāds var piedāvāt, ir satriecošs augums, tad tu būsi pārsteigta par to, cik ātri kļūs garlaicīgi. Nevērtē cilvēkus pēc vizuālā tēla, centies viņu iepazīt tuvāk!

SKORPIONS

Tev šķiet, ka, ja atradīsi puisi, kas atbilst tavam intensitātes līmenim, tad būsiet saderīgi, bet tā nav. Tas vien, ka kādam ir līdzīgs enerģijas līmenis, nenozīmē, ka viņš nevar tevi sāpināt. Vai tiešām kaut kas tev liek domāt, ka neesi pelnījusi tikt mīlēta? Mēģini savu potenciālo partneri iepazīt tuvāk, pirms pašas attiecību veidošanas un to uzsākšanas.

MEŽĀZIS

Interesanti, ka cilvēks, kurš ir tik neatkarīgs un pieņem prātīgus lēmumus, bieži vien iemīlas nepareizajos puišos. Vai varētu būt tā, ka esi tik aizņemta, ka nevelti pietiekoši daudz laika otra cilvēka iepazīšanai, vai arī tu vienkārši izvēlies to, kurš ir vispieejamākais? Liec lietā savas labākās iemaņas, meklējot mīlestību, jo tu taču vēlies stabilitāti un ģimeni.

ŪDENSVĪRS

Tev patīk puiši, kas nelīdzinās nevienam citam, bet dažreiz tie, kurus izvēlies, ir unikāli tieši dīvainību dēļ. Ja otru cilvēku raksturo tādas parastas īpašības kā stabilitāte, uzticamība un mierīgums, tas ir labi.  Nenoniecini kādu tikai tāpēc, ka viņš nav pietiekoši stilīgs. Iepazīsti viņu, nevis uzreiz atraidi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru