4 Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz pat šī gada beigām

ŪDENSVĪRS

Šī gada pirmā puse Ūdensvīriem nenoliedzami ir bijusi visai saspringta, taču tagad viņi var atslābt un beidzot nodoties savu kvēlāko sapņu realizēšanai. Parādīsies vairākas iespējas tikt pie kaut kā sen kārota.

Vislabākās izmaiņas solās notikt tieši profesionālajā sfērā un karjerā. Liktenis uzsmaidīs un jūs tiksiet labākā amatā!

Tomēr, ja vēlaties sasniegt kaut ko pavisam dižu, tad nāksies papūlēties. Ūdensvīru pūles ātri vien atmaksāsies un darba augļi visai ātri varēs tikt plūkti.

VĒZIS

Ja iepriekš esi juties mazliet nedrošs par sevi, tad beidzot tiksi pie lielākas pašapziņas un jutīsies daudz drošāks un pārliecinātāks par sevi.

Zvaigznes sola vairākas interesantas iepazīšanās ar jauniem un interesantiem cilvēkiem, turklāt to vidū sastapt savu dvēseles radinieku, ar kuru vēlāk varētu izveidoties romantiskas attiecības.

SVARI

Tagad visi dūži ir tavās rokās un beidzot viss pamazām sāks uzlaboties! Taču, nenoliedzami, ar tiem jāmāk rīkoties un jāzina, kā spēlēt. Atļaujies būt mazliet viltīgs!

Svariem ieteicams pievērst lielu uzmanību detaļām, tās vēlāk spēlēs lielu lomu! Gada beigās radīsies stabilitātes sajūta un tikt ilgi meklētais balanss dzīvē. Neskatoties uz visām šajā gadā piedzīvotajām neveiksmēm, otrajā pusgadā jums uzsmaidīs veiksme!

STRĒLNIEKS

Šis gads nemaz nav bijis viegls Strēlnieka zvaigznājā dzimušajiem – daudz notikumu, daudz jaunumu, daudz asaru un pārdzīvojumu. Veiktas vairākas izšķirošās izvēles, kuras nudien nav bijušas vieglas.

Tomēr izvēļu ziņā ir gaidāmi jaunumi, tavs uzdevums ir atvērt pareizās durvis, kas tevi vedīs uz laimi un panākumiem. Neļauj skaudīgiem cilvēkiem un neīstiem draugiem aizmiglot sev acis!

Profesionālajā joma gaidāmi jauni un izdevīgi pavērsieni, kur nāksies pārvarēt daudzus šķēršļus, taču tas būs to vērts, jo beigās jūs sagaida ilgi gaidītais atalgojums!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru