4 Zodiaka zīmes, kuras bieži sūta divdomīgus signālus

Ir grūti saprast, ko šīs zodiaka zīmes vēlas. Brīžiem liekas, ka viņi grib attiecības, bet citu brīdi liekas, ka tam vienkārši nav lemts notikt. 

SVARI

Pirmkārt, Svari ir ārkārtīgi neizlēmīgi. Tādēļ, ja runa nonāk līdz divdomīgiem tekstiem, tad viņi ir teritorijas pārvaldnieki. (Es, pats būdams Svari, nespēju atzīt faktu, ka ir vēl kāds, kas spētu sniegt divdomīgākus signālus par mani).

Tāpat, kā pārējie Svari, manas domas un uzskati par cilvēkiem mainās teju ik uz soļa. Ja es būtu gudrs, es vienkārši paklusētu un nesūtītu divdomīgas domas visapkārt, bet, tāpat, kā maniem draugiem Svariem, tā dzīvē nenotiks! Piedodiet!

ŪDENSVĪRS

Lai gan Ūdensvīri nav tik slikti, kā Svari, viņi ir teju tik pat divdomīgi. Taču, atšķirībā no lielajām maitām Svariem, kas speciāli sūta divdomīgus tekstus vai ziņas, Ūdensvīri bieži nemaz nenojauš, ka sūta divdomīgus signālus, jo tā vien šķiet, ka viņi nemaz nedzīvo pašreizējā pasaulē.

Ar to ir domāts, ka viņi ir pārlieku ideālistiski. Lai gan ideālisms ir laba lieta, tā liek cilvēkiem pārlieku ilgi nenoturēties pie viena cilvēka.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru