4 zodiaka zīmes, kuras iemīlas reti, bet, ja iemīlas, tad no visas sirds

Tas, protams, nenozīmē to, ka šo zīmju pārstāvji nespēj būt vieni, drīzāk, esot attiecībās, viņi otra dēļ būs gatavi uz visu!

Lūk, 4 zodiaka zīmes, kas attiecību dēļ teju zaudē prātu, domājot tikai un vienīgi par viņu. Reizēm pat gadās tā, ka tas traucē citiem darbiem, jo domās viņš vienmēr ir ar savu mīļoto.

Attiecības nav spēle, bet gan svarīga lieta, pret kuru viņi attiecas ļoti nopietni.

LAUVA

Ja iemīlas, tad pamatīgi. Iekšēji mēdz pārdzīvot par dažādiem attiecību sīkumiem, bet savu nepatiku pret to cenšas neizrādīt. Jāsāk ar to, ka, ja esi attiecībās ar Lauvu – tev ir ļoti paveicies. Iekarot šādu cilvēku nudien ir kas ievērības cienīgs. Kaut gan visdrīzāk, pats Lauva tevi ir “nomedījis”.
Ja Lauva kaut ko dara, tad ar vērienu. Tas pats ir attiecībās. Ja ar kādu izlēmis veidot attiecības, tad ir skaidri drošs par savu izvēli. Lutina un apber ar kaudzi mīlestības.

Lasi vēl: 5 horoskopa zīmes ar kurām ir visgrūtāk sadzīvot

 

 

SKORPIONS

Nav jau tā, ka viņu interesē tikai fiziska tuvība, taču tā ir neatņemama attiecību sastāvdaļa. Iemīlējies Skorpions nespēs redzēt sliktās lietas, kas ap viņu notiek, jo mīlestība tik tiešām ir akla. Nereti pat nākas vilties otrā partnerī tikai tāpēc, ka ir bijis daudz labākās domās par viņu. Viņš ir gatavs piekāpties, ja tas ir ļoti svarīgi, turklāt, spēj mainīties un pielāgoties partnerim, par spīti savam raksturam.

Sākumā neuzticas nevienam, bet, kad beidzot viņš sāk stāstīt daudz personīgākus stāstus savai otrajai pusītei, variet būt droši  – viņš jums uzticas! Un Skorpionam šī ir viena no tām lietām, kas nenāk viegli.

Ir nepieciešams ilgs laiks, lai beidzot paļautos uz kādu, jo viņš lieliski zina, kā tas ir, kad viņam iedur dunci mugurā. Kad Skorpions beidzot ir saticis kādu, kuram var uzticēties un uz kuru var paļauties, viņš jūs apbērs ar mīlestību un uzmanību! Viss ir ar galējībām – nīst vai mīl no visas sirds.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru