4 Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti rupjas – ārkārtīgi daudz lamājas

Šīs Zodiaka zīmes lamājas tāpēc, ka ir vispatiesākās. Vai arī tu esi to vidū? 

Ir cilvēki, kuri ļoti veiksmīgi un profesionāli spēj filtrēt to, ko saka, turklāt uzskata lamāšanos par ļoti nepievilcīgu iezīmi. Kas attiecas uz šīm trīs zodiaka zīmēm, tad tām ir pilnīgi vienalga. Nereti nemaz nedomā to, ko saka, pie tam, impulsīva un neparedzama uzvedība ir kas tāds, kas viņus raksturo vislabāk.

Tas, protams, nebūt nenozīmē to, ka pilnīgi visi šajā rakstā minēto zodiaka zīmju pārstāvji lamājas, ir arī izņēmumi, kur vērā jāņem arī citi faktori.

Lasi arī: Lamuvārdu horoskops: kā tu lamājies atbilstoši savai Zodiaka zīmei

AUNS

Auni nav tie, kas bubina zem deguna, parasti tas notiek tik ātri, ka otrs pat nespēj izsekot līdzi viņa tekošajai lamu vārdu plūsmai. Un reizēm tas notiek ne tikai ātri, bet arī skaļi – tā, ka visi kaimiņi ir lietas kursā par Auna dusmām!

Ar viņu lamāties nav grūti, jo viņš saka to, ko domā. Jāatzīst, ka vēlāk viņš var nožēlot pateikto, jo emociju iespaidā ir pateicis pārāk daudz.

Lamājas bieži, jo pēc dabas ir viegli nokaitināms, it īpaši tad, kad mazo kājas pirkstiņu nākas atsist pret kādu mēbeli.

Lasi arī: Lūk, kā Auns strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

 

LAUVA

Ja Lauvai kaut kas nepatīk, tad viņš noteikti nav no tiem cilvēkiem, kas par to spēs klusēt. Sākumā cenšoties saglabāt mieru, Lauva, pat sev nemanot, sāk no mutes izšpļaut tik sulīgus vārdus, ka otram teju jāsarkst. Lauvas savā ziņā tomēr spēj  filtrēt izvēlēto lamu vārdu daudzumus, un katrai situācijai izmantos atbilstošās frāzes, lai atstātu nepieciešamo iespaidu. Par nesvarīgām lietām var nolamāties tik krāšņi, it kā piedalītos daiļrunas konkursā. Citiem, protams, vienmēr smieklīgi.

Lasi vēl: Lūk, kā Lauva strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

 

SKORPIONS

Skorpioni lamājas pat tad, kad kaut ko aizrautīgi otram mēģina izstāstīt, pat svešinieku visai ātri spēj iepazīstināt ar savu plašo lamu vārdu krājumu. Parasti nemēdz aprobežoties ar vienu valodu.  Ļoti praktiski tas ir no izglītošanās viedokļa, jo, pēc lamāšanās ar Skorpionu, tekoši runāsiet gan krieviski, gan angliski.

Skorpioni ir īpaši iecienījuši melno humoru un sarkasmu, tāpēc ar lielāko prieku izmanto to, lai kādam sniegtu kārtīgu lekciju! Nereti sanāk atkārtot vienu un to pašu, taču tas tikai tāpēc, lai uzsvērtu tā nozīmīgumu!

Viņa dusmas un lamāšanos dzirdēs ne tikai nolamātā persona, bet arī viss pagasts. Ja kaut ko dara, tad kaislīgi un no visas sirds, un tas attiecas arī uz lamāšanos. Jāpiebilst, ka īpaši daiļrunīgs kļūst no brīža, kad piesēžas automašīnai pie stūres…

Lasi arī: Lūk, ko Skorpions domā par citu zodiaka zīmju pārstāvjiem

STRĒLNIEKS

Varētu teikt, ka Strēlnieki ir gatavie dzejnieki, kad runa ir par lamāšanos. Parasti viņi spēj kontrolēt to, ko saka, tomēr, ja lamājas, tad ar mērķi. Viņa uzdevums ir parādīt, KAS tika izdarīts nepareizi, noskaidrot KĀPĒC tas tika izdarīts un KURŠ to izdarīja. Pie reizes vēl ar plašu epitetu klāstu informēt apkārtējos par šīs rīcības sekām un pabrīnīties par citu idiotismu.

Ļoti bieži izmantos sarkasmu, taču necietīs, ja citi to nesapratīs. Tas viņa dusmām liks tikai augt. Viņa vārdi parasti ir tik patiesi, ka var pamatīgi aizskart un aizvainot nolamāto cilvēku. Tad, kad viņi dusmojas, viņi nedomā, kā jutīsies tas otrs, līdz ar to, smalkjūtīgu lamāšanos negaidiet.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru