4 Zodiaka zīmes, kuras jūs NEKAD nekrāps – neizsakāmi uzticīgi partneri

Mēs nevaram to garantēt 100% apmērā, tomēr pastāv zodiaka zīmes, kuras ir ļoti uzticīgas un lojālas!

VĒRSIS

Jūs esat viena no uzticīgākajām zodiaka pazīmēm. Jūs neesat vienkārši uzticīgs sev, bet jūs arī iedvesmojat citus būt tādiem. Būdama zemes zīme, jūs esat diezgan praktisks cilvēks. Jūs novērtējat godīgumu, jūs esat atbildīgs par savām darbībām un vienmēr cenšaties izpildīt savus pienākumus vislabākajā  veidā. Tas cilvēks, ar kuru satiekaties, jums ir vissvarīgākais. Drošība un uzticēšanās ir svarīgākā attiecību esence.

LAUVA

Mēs visi zinām, ka esat harizmātisks, viegli iekarojat sirdis un uzmanību, lai arī kur arī jūs ietu. Izvēloties partneri, jūs nopietni apdomājaties. Neskatoties uz jūsu greizsirdības uzplūdiem, kuri iespējami nepietiekamas uzmanības saņemšanas gadījumā, jūs esat ļoti uzticīgi un lojāli savam partnerim.

SKORPIONS

Jūs esat romantisks, kaislīgs, seksīgs un noslēpumains. Jūs esat viena no visiekārojamākajām un pieprasītākajām zodiaka zīmēm.  Jūs esat pilni noslēpumu, un jūsu partneris var būt vairāk kā apmierināts, esot ar jums attiecībās. Tomēr jums ir arī sava tumšā puse. Aizskaršanas gadījumā jūs uzliesmojat dusmās, un jūsu partneris to zina. Labs partneris Skorpionu necentīsies mainīt, taču, jūs nevarat vainot tos, kuri vēlas to darīt..

ŪDENSVĪRS

Kad jūsu partneris ir beidzot ieguvis jūsu uzmanību un mīlestību, viņš nekad nevēlas jūs atstāt. Viņi apbrīno jūsu revolucionāro dabu un bauda piedzīvojumus kopā ar jums.Jūs esat noslēpumains, un neciešat, ja kāds par jums pārāk daudz zina.  Jūsu partneris ar laiku par jums zinās pārāk daudz, kas liegs vēlmi meklēt veidus, kā šīs attiecības pārtraukt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru