Neglītais horoskops: kura rakstura iezīme tevi padara par nepievilcīgu?

Un kas tevi padara par tik nepievilcīgu citu acīs?

AUNS

Jūsu histēriskā daba ir visnepievilcīgākā jūsu personības daļa. Kā Aunam, jums ir daudz plānu. Jūs vēlaties daudz sasniegt dzīvē. Tomēr, kad kaut kas noiet greizi, jūs sākat nervozēt. Jūs neciešat šo sajūtu, kad lietas noiet greizi.

VĒRSIS

Tas ir diezgan dīvaini, jo parasti jūs esat tik pieticīgi un praktiski, kad runa ir par finansēm. Bet kā Vērsis, jūs parasti esat ļoti materiālistisks. Jūsu uzmanību viegli piesaista spīdīgi un grezni priekšmeti. Un jūsu apsēstība ar visu dārgo ir kaut kas, kas padara jūs patiešām nepievilcīgu.

DVĪŅI

Jūsu nestabilā personība patiešām ir visnepievilcīgākais jūsu personības aspekts. Jums nav stabilas identitātes, ko veidojat sev. Jūs vienmēr pielāgojat un pielāgojaties atkarībā no tā, kas jūs esat un kur jūs esat. Taču jūsu elastīgums ne vienmēr jums palīdz, jo dažreiz šīs īpašības pazīmes dēļ jums patiešām neuzticas.

VĒZIS

Neglītākais jūsu personības aspekts ir tad, kad jūs raudat. Jūs esat ļoti emocionāls, un patiesībā jūs varat ļoti viegli ievainot. Jūs nekontrolējat savas emocijas pārāk labi, un to nevar saukt par skaistu skatu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru