4 Zodiaka zīmes, kuras labāk nekrāpt – viņu reakcija būs briesmīga!

Neizaicini likteni ar šīm zodiaka zīmēm, citādi tev plāni klāsies!

Pirmkārt, šīs zodiaka zīmes nekad nepiedod krāpšanu, otrkārt, tās izdomās visus veidus, kā tev atriebties!

Šo zīmju pievilšana ir pielīdzināma spēlei ar uguni, kurā viņiem pašiem nav bailes apdedzināties, jo lielākais cietējs beigās būs tas, kurš viņus piekrāpa!

4. vietā – VĒZIS

Vēzis nav nemaz tik mīļš un pūkains, jo īpaši tad, kad tiek piekrāpts. Viņš nekad neaizmirst pāridarījumus, un krāpšana ir viens no tiem. Vēzis spēj būt ļoti viltīgs. Sākumā izlikties, ka piedod, bet beigās atriebties ar to pašu. Vēži ir neprognozējami cilvēki!

3. vietā – JAUNAVA

Zaudēt Jaunavu ir kā zaudēt jēgu dzīvei. Vislabākā atriebība, ko Jaunava sniegs, ir tikšana tam pāri un jaunu attiecību izveidošana. Jaunava neļaus tam iedragāt viņa pašcieņu. Krāpšana ir lielākais stimuls, kāds viņam var tikt dots, jo tas tā vien liek Jaunavai darboties vairāk un labāk. Iespējamas arī lielas izmaiņas Jaunavas ārējā tēlā.

2. vietā – LAUVA

Lauva nekad nepiedod krāpšanu, turklāt, šajā gadījumā tiek aizskarts ne tikai viņa gods un cieņa, bet pamatīgi iedragāta viņa spēja uzticēties citiem. Lauva nebūs tas cilvēks, kurš sēdēs rokas klēpī salicis. Viņš darīs visu, lai ieriebtu tam, kurš viņu sāpināja. Tomēr, beigu beigās, lielākās sāpes krāpējam rada nevis Lavas centieni atriebties, bet gan tas, ka Lauva tam tiek pāri un atrod citu.

1. VIETĀ – SKORPIONS

KĀDS BRĪNUMS! Skorpions nekad nepiedod krāpšanu, un to atceras līdz mūža galam! Arī tad, kad jūtas jau sen ir zudušas, un ir atrasta jauna mīlestība, Skorpions ieturēs distanci ar pāridarītāju. Jāpiebilst, ka lielākais naids tiks turēts nevis uz partneri, kurš viņu piekrāpa, bet gan uz to nelieti, kurš atļāvās iejaukties viņu harmoniskajās attiecībās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru