4 Zodiaka zīmes, kuras neaizmirst savus ienaidniekus – viņiem nekad nepiedod

Šīs zodiaka zīmes mūžam atcerēsies nodevējus!

SVARI

Jūs agrāk piedevāt cilvēkiem, līdz sapratāt, ka daudzi (pārsvarā pat visi) to uztver kā vājuma pazīmi un nolemj vienkārši jūs sabradāt. Jūs kļuvāt daudz mazāk dāsni, kādi bijāt agrāk. Jūs redzat piedošanu kā apvainojumu pašam pret sevi, turklāt šajā brīdī jums pietiks vien ar vienu piedošanu, lai būtu gana.

MEŽĀZIS

Ja jūs paņemat centimetru, viņi nozags metru. Jūs piedosiet tikai tad, ja sapratīsiet, ka no tā spēsiet gūt kaut kādu labumu. Pretējā gadījumā viņi nav pelnījuši jūsu piedošanu vai uzmanību. Un viņi var būt vairāk nekā pārliecināti, ka šogad Ziemassvētku atklātnīti viņi no jums nedabūs.

SKORPIONS

Jūs uztverat visu ļoti personīgi – domājams, ka pat daudz personīgāk nekā patiesībā bija domāts. Jūs labāk nodarīsiet viņiem pretī pāri kādas 10 reizes trakāk, nekā piedosiet viņus. Taču jūsu atriebība arī ir ļoti personīga. Jūs meklējat, kā nodarīt otram pāri. Panākt, ka viņi tiktu atlaisti vai izstumti no sabiedrības. Līdzko viņi ķersies tam visam klāt, gaidāma elle uz zemes virsmas.

VĒRSIS

Uzkāpt jums uz varžacīm ir tāpat, kā saskarties ar sērijveida slepkavu. Jums neeksistē tāda lieta kā vairākkārtīga iznīcināšana. Pretiniekam ir jāsaņem viss tas pats ļaunākais tikai tādēļ vien, ka viņi nolēmuši šķērsot jūsu ceļu. Kādam citam lielāka veiksme būtu iekļūt paša velna rokās, nekā saskarties ar jums. Atriebība ir jūsu lieta. Viņi lūgs jūsu piedošanu, kad iemetīsiet viņus degošā ezerā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru