4 Zodiaka zīmes, kuras nevērtē apkārtējos pēc izskata

 

Ūdensvīrs

Viņi iemīlas ļoti piesardzīgi. Viņi vispirms kārtīgi novērtēs potenciālo mīlas objektu, atzīmēs visus viņa plusus un mīnusus un tikai pēc tam izlems, vai šis cilvēks ir viņu jūtu cienīgs, tomēr arī viņam izskats nav noteicošais.  Viņš ir viena no gudrākajām Zodiaka zīmēm, tāpēc svarīgāks ir tavs prāts un spriešanas spējas, nevis izskats.

Viņa devīze varētu būt – Nav nekā seksīgāka par inteliģentu cilvēku. 

Strēlnieks

Viņam kaut kādā mērā tavs ārējais tēls ir svarīgs, tomēr, tā nav vissvarīgākā lieta. Viņš vēlas kādu, kurš ir traks uz piedzīvojumiem, gluži tāpat kā viņš pats. Neatņemama sastāvdaļa ir partnera humora izjūta. Tā vien šķiet, ka viņa sirdi var iekarot ar vislabākajiem jokiem un izteicieniem.

Taču, tiklīdz šis viņu simpātiju objekts pārstāj viņus izvilkt ārā no garlaicības vai arī kļūst pārāk patstāvīgs, jūtas pazūd! Vienīgais, kas varētu šīm jūtām likt turpināties, ir radusies draudzība vai pieķeršanās un sajūta, ka šis cilvēks Strēlnieku saprot no pusvārda, pieņemot viņu tādu, kāds viņš ir!

Viņa devīze varētu būt – Smiekli ir laba lieta, ja pēc tiem nenāk raudāšana.

Auns

Viņš iemīlas tad, kad to vismazāk gaida. Tomēr vienas attiecības ir jābeidz un jāpārdzīvo, lai uzsāktu nākamās, pretējā gadījumā, tām nebūs lemts ilgs mūžs. Viņš parasti arī ir tas, kurš iemīlas ļoti ātri. Svarīga ir partnera humora izjūta un tas, kā viņš pašam Aunam liek justies, nevis ārējais tēls.

Viņa devīze varētu būt – Sirdij nepavēlēsi! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru