4 zodiaka zīmes, kuras visneapdomīgāk rīkojas ar naudu

Noskaidro, vai arī tu esi šo zodiaka zīmju vidū!

Nauda dod drošības izjūtu par rītdienu, neatkarību un spēku. Nelaime tikai tā, ka čaukstošās banknotes ne visiem plūst rokās. Kāpēc tā – savs skaidrojums ir arī astrologiem.

AUNS

Auns naudas jomā var būt reti neapdomīgs. Vienā brīdī Auns rūpīgi taupa naudu, bet nākamajā jau iegulda to augsta riska investīcijās vai pēkšņi dodas iepirkties. Auns ir pašpārliecināts par savu pelnīšanas spēju un tamdēļ viņš izmanto katru piedāvāto iespēju. Tu noteikti priecāsies, kad ieguldījums vērtspapīros atmaksāsies, daļu naudas iztērējot atpūtai Havaju salās vai ekstrēmam piedzīvojumam Austrālijā.

DVĪŅI

Gluži tāpat kā Auniem, arī Dvīņu naudas tērēšanas paradumi dēvējami par riskantiem. Par spīti tam, nevis Auns visbiežāk tiek asociēts ar azartspēļu atkarību, bet gan Dvīņi! Tev ne tikai patīk vērtspapīru pirkšana, bet arī kāršu spēles, kazino un likmju likšana internetā. Ne visi Dvīņi ir atkarīgi no azartspēlēm, daži spēj praktiski rīkoties ar naudu, tomēr, ja viņiem tas nepadodas, tā ir katastrofa.

Lasi arī: Trīs zodiaka zīmes, kuras vienmēr apdomīgi rīkojas ar naudu

ZIVIS

Zivis lieliski spēj pelnīt naudu, bet tik pat ātri to arī iztērē. Naudas plūsma tavā dzīvē ir nemitīga – te tā ir un te atkal tās nav. Tev padodas finanšu radošā puse – līdzekļu pelnīšana radošos procesos – nevis nākotnes plānošana. Finanšu konsultanta pakalpojumu izmantošana spēs savaldīt tavus tērēšanās impulsus.

VĒRSIS

Tev ir mīlas afēra ar dzīves greznumlietām. Vērsis izmanto katru iespēju sevi palutināt. Citiem vārdiem sakot, tu mīli tērēties un tev ir grūti ieatupīt naudu. Cerams, ka nekad nepienāks grūtāka diena un varēsi turpināt iegadāties luksus preces un lutināt sevi pēc sirds patikas. Protams, tu dzīvo no algas līdz algai, bet tas tev garantē komfortablu un kaistu dzīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru