4 zodiaka zīmes, no kurām iznāk SLIKTĀKIE draugi – šeit ir paskaidrojums!

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir viena no visekstravertākajām zīmēm visā zodiakā, par spīti tam, Strēlniekam tik un tā problēmas sagādā komunikācija ar citiem.

Ja vien Strēlnieks nerunā ar kādu cilvēku, kas ir tik pat aizrautīgs un piedzīvojumus mīlošs, tad ilgi viņa uzmanību neizdodas noturēt.

Strēlniekam labprātāk patīk komunicēt ar cilvēkiem aci pret aci, nevis izmantojot mūsdienu tehnoloģijas, tieši tādēļ tev nevajadzētu satraukties, ja vecais, labais Strēlnieks ierodas pie tevis kā no zila gaisa un uzaicina tevi uz tasi kafijas.

Lasi arī: 14 zodiaka zīmju pāri, kuri varētu apprecēties un veidot ģimeni

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir piedzīvojumu meklētājs un brīvdomātājs, kuram bieži vien nepietiek laika, lai spētu katru mīļu brīdi izsekot līdzi saņemtajiem zvaniem un ziņojumiem.

Ūdensvīrs patiesi mīl savus draugus un ģimeni, tomēr viņš vienmēr atrod, ko darīt un tādēļ viņam nav brīva laika, ko viņš varētu pavadīt sazinoties ar cilvēkiem.

Ja vēlies satikties ar Ūdensvīru viņa brīvajā laikā, tad labākais variants ir viņam piedāvāt izpalīdzēt kāda plāna realizēšanā vai sastādīt kompāniju kādā pasākumā.

Tev noteikti jāzina tas, ka šajā zīmē dzimušie vienmēr cenšas noķert divus zaķus ar vienu šāvienu.

Lasi arī: Zodiaka zīmes un dzeršana – kā uzvedas katra zīme, kad ir piedzērusies?

ZIVIS

Zivis mīl savus draugus un labprāt sniedz tiem atbalstu, tomēr dažkārt viņām labpatīk vienkārši pavadīt vakaru divvientulībā ar sevi un mīļākajiem seriāliem.

Šajā zīmē dzimušais naski “aprij” iemīļotākā seriāla sēriju pēc sērijas, nav nekāds brīnums, ka Zivis aizmirst par visu pārējo, zaudējot laika izjūtu.

Zivis var neatbildēt uz zvaniem un ziņām stundām ilgi, dažkārt draugi pat sāk uztraukties vai tiešām nav noticis kas nelāgs. Tomēr vairākumā gadījumu Zivis vienkārši ir ieslīgušas kāda režisora radītā iedomu pasaulē.

Nesatraucies, šajā zīmē dzimušos neatbildēšanas gadījumā vienkārši nodarbina kas pavisam cits.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru