28. novembra dienas horoskops – nedari to, ko negribi darīt!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien ir iespējami diezgan lieli strīdi – gan ģimenē, gan darbā. Mēģini izvairīties no provokācijām, citādāk šai dienai nebūs labs iznākums.

VĒRSIS Šī darba diena varētu saiet grīstē. Tādēļ sākumā ieteicams domāt ar galvu un tikai tad rīkoties. Velti laiku sava partnera novērtēšanai!

DVĪŅI Tas, kas vienmēr sagādājis prieku, šodien pārvērtīsies problēmā. Un pats vien būsi vainīgs. Pozitīvas domas un rīcība visu var izmainīt.

VĒZIS Šodienā būs jāiegulda daudz darba, lai kaut kas izdotos. Būs mazi uztraukumi, kuriem beigās izrādīsies, ka nebija nekāda pamata.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 27. novembra līdz 3. decembrim

LAUVA Emocionālā ziņā jutīsies sagrauts, tomēr lielos vilcienos viss ies pēc plāna. Neļauj sliktām domām un notikumiem aizēnot visu labo.

JAUNAVA Izjuks plāni, bet būs iespēja izdomāt jaunus. Būs arī kāda vilšanās, ar ko vienkārši nāksies sadzīvot. Uzmanies no cilvēkiem no pagātnes.

SVARI Šodien solis uz priekšu var patiesībā paspert divus soļus atpakaļ. Nestrīdies šodien, bet centies nodibināt saprotošāku kontaku.

SKORPIONS Lietas un notikumi virzīsies uz priekšu ar gaismas ātrumu. Būs grūti noslēpt emocijas, bet nevajag arī baidīties tās izrādīt!

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt ļoti veiksmīga (27. novembris – 3. decembris)

STRĒLNIEKS Vakardienas darbības šodien no Tevis novērsīs slavas gaismu. Gribēsies uzmanību, bet tā kaut kā nenāks pie Tevis. Būs negaidīti panākumi.

MEŽĀZIS Nebūs viegli šodien saprasties ar pasauli. Pienākumu kalnu šodien papildinās vēl daudzi uzdevumi. Dari tikai to, kas Tev interesē!

ŪDENSVĪRS Tavas darbības nesagaidīs vēlamo rezultātu, tādēļ izdomā plānu B. Šodien ir laba diena, lai izplānotu nedēļas nogali.

ZIVIS Iesaisties jaunos projektos! Tas nesīs gan veiksmi, gan naudu. Atceries, ka ir jādomā ar galvu, lai neaizietu prom no sava ceļa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru