4 zodiaka zīmju vīrieši, kuri visbiežāk maina savas partneres

Runa ir par vīriešiem – spēlmaņiem, kuriem patīk azarts, rūpes par viņiem un maigi vārdi, taču viņi diez gan ātri nomainīs citu meiteni. Saskaņā ar horoskopu, ir vīrieši, kuri ir daudz izteiktāk nosvērti uz šādām darbībām nekā citi.

Lūk, tās četras zodiaka zīmes, kuras saputros jums galvu, bet pēc tam atstās pie sasistas siles.

Dvīņi

Dvīņi ir tāds vīriešu veids, kas katru reizi ieskatīsies spogulī, kad ies tam garām, kā arī izveidos speciālu Instagram lapu, kurā būs tikai un vienīgi bildes ar viņa vēdera presi.

Ar drošu sirdi var teikt, ka neviens cits tik dikti nerūpējas par Dvīņiem, kā viņš pats. Tas liek viņiem izskatīties ļoti virspusējiem.

Dvīņi ir spēlmanis, kas mīl izmantot sievietes, lai pats justos labāk. Viņi cenšas neveikli flirtēt ar meitenēm, kamēr tās viņus atšuj, vai arī aizskart ar rupjībām, šādi cenšoties viņas iekarot. Galu galā viņus parasti sagaida neveiksme.

Lauva

Lauvas ir tipiski meitu ģēģeri, kas nemitīgi gaida komplimentus un labus vārdus no apkārtējiem. Taču viņam nekad nepietiks ar viena cilvēka viedokli, tādēļ viņi parasti iet no meitenes uz meiteni.

Lauvām nebūt nerūp, ko jūs par viņiem domājat. Viss, ko viņi grib, ir komplimentus un uzmanību, turklāt viņš būs paspējis no jums aiziet vēl pirms jūs sapratīsiet, kas īsti ir noticis.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti tendēti uz fizisko kontaktu ar partneri, tādēļ, ja jūs viņu neieinteresējāt, tad, visticamākais, viņš vienkārši dosies pie nākamās.

Viņam, iespējams, būs nepieciešama visa dzīve, lai tiktu vaļā no šī domāšanas veida, taču viņiem labāk patīk bezjēdzīgs sekss un uzmanība, kuru jūs esat pelnījusi.

Skorpioni ir par sevi ļoti pārliecināti vīrieši. Viņi apzinās, kādi mērgļi vai paipuisīši viņi var būt, taču viņiem dziļi vienalga par to.

Diemžēl viņi uzskata, ka tas padara viņus neatvairāmus, taču tā nav.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ieciklējušies uz brīvību, tādēļ viņi izdarīs visu, lai sieviete uzreiz saprastu, ka viņam nepieciešams tikai gadījuma sekss.

Taču viņi tiešām nesaprot, cik stulbi izskatās, kad cenšas “nocopēt” meiteni klubā vai bārā.

Strēlnieki zina, ka viņu metodes ne vienmēr strādā, taču viņi cenšas ieņemt pozīciju, ka viņiem ir vienalga, ko par viņu domā sieviete, pat tad, ja tas dziļi sirdī tiešām viņu satrauc.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru