Cik procentu liela iespēja, ka kļūsi par neciešamu un riebīgu sievu? 

Varētu teikt, ka katrai zodiaka zīmei ir iespēja kļūt par  neciešamu sievu. Kādai vairāk, bet kādai – mazāk. Noskaidro, cik procentu liela iespēja ir tieši tavai zodiaka zīmei!

AUNS, JAUNAVA, SKORPIONS – 70% – 99%

Jums ir vislielākās izredzes kļūt par neciešamām sievām. Jūs bieži vien neklausāt tam, ko jums saka, un rīkojaties pretēji teiktajam. Jūs esat īstas dumpinieces, kuras negrib sēdēt mājās un to visu dienu uzkopt. Jūs vēlaties dzīvē sasniegt kaut ko pašas, turklāt bieži vien vēlaties uzņemties dažādus vīriešu darbus. Komandēšana un pārmešana vīram jūs patiešām var padarīt par neciešamām sievām.

DVĪŅI, STRĒLNIEKS, ŪDENSVĪRS – 50% – 70%

Ik pa laikam ar jums var gadīties strīdi un pārpratumi, kā arī daži skandāli, taču potenciāls kļūt par neciešamām sievām tomēr nav tik liels. Ikdienas raizes nevajadzētu uzgāzt uz vīra, kuram ar jūsu slikto garastāvokli nav nekāda sakara.

Lasi arī: Sievu tipi- kādam atbilst katras zodiaka zīmes sieviete

MEŽĀZIS, LAUVA, VĒRSIS – 30% – 50%

Jūsu izredzes kļūt par neciešamām sievām ir mazas, taču tās tomēr pastāv. Iespējams, ka jūs pārāk bieži esat aizņemtas vai nogurušas, ka dienas beigās visu negatīvo sanāk uzgāzt uz vīra. Lai vai kā, jums jāiemācās nodalīt darbs no privātās dzīves!

VĒZIS, ZIVIS, SVARI – 0% – 30%

Jūsu izredzes kļūt par neciešamām sievām ir teju neeksistējošas, bet tomēr ir! Katrai sievietei ir potenciāls kļūt par riebīgu sievu, taču jums ir noveicies, jo jūsu izredzes ir pavisam mazas. Jūs esat diezgan mierīgas, tomēr emocionālā puse jūs drīzāk padara par kaitinoš, nevis riebīgām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru