5. augusta dienas horoskops – sargi sevi un mīļos!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns Neizvēlies sēdēšanu uz vietas, bet gan izrādi iniciatīvu pats! Šodien tavas idejas tiks uzklausītas, tāpēc nebaidies tās paust skaļi.

Vērsis Neparasta un interesanta diena – satiksi kādu cilvēku, kurš tev uzdzīs sliktas domas, bet saņemies un mēģini iepriecināt sevi!

Dvīņi Draugi būs spiesti šodien prātot, kur gan tu esi pazudis. Tu esi intensīvi iesaistīts centienos pievērst kāda cilvēka uzmanību, kūstot zem viņa skatiena un drebot ar viņu runājot.

Vēzis Šodien mieru un balansu būs grūti uzturēt. Tāpat būs grūti atteikties no savas vietiņas zem saules. Šodien sevi vienkārši būs daudz jāsargā.

Lauva Iespējami nepatīkami strīdi ar draugiem. Sākumā padomā, kāpēc tie vispār ir izraisījušies. Novērtē sevi pietiekami, tad sapratīsi, kāpēc šīs lietas notiek tieši ar tevi.

Jaunava Ja tev bijušas grūtības attiecībās un jūties nomākts, dodies kaut kur, lai sevi uzmundrinātu un labi pavadītu laiku.

Svari Šodien ieteicams parādīt sevi jaunā slavas gaismā. Ir lietas, kas tevi attur no kaut kā jauna uzsākšanas, tāpēc izvērtē to, kas tev joprojām ir nepieciešams.

Skorpions Šodien nedari lietas, kas vēlāk var sēdēt uz sirdsapziņas. Viegli sapratīsies ar citiem, ir vērts smelties zināšanas no vecākiem cilvēkiem.

Strēlnieks Perfekts laiks enerģiskām aktivitātēm. Būs jāuzņemas sarežģītas lietas, tomēr nedrīksti atteikties no situācijām, kurās tev piedāvā parādīt tavus talantus.

Mežāzis Izvēlēsies darbu vienatnē, nevis grupā, jo uzskatīsi, ka uz citiem nevari paļauties. Pareizi vien ir – uzticēties vari tikai pats sev!

Ūdensvīrs Esi uzmanīgs – neizplati nepatiesas baumas par apkārtējiem, un, ja iespējams, tad par citu privātajām dzīvēm nerunā. Šodien paļaujies tikai uz sevi!

Zivis Atbalstu meklē pie tuviniekiem – gan emocionālu, gan finansiālu. Drīz vien dzīve izspēlēs kādu negaidītu joku, kad tev būs jāizpalīdz citiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru