5. decembra dienas horoskops – Neapraudi to, kas vairs nav atgūstams!

5

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Neapraudi to, kas vairs nav atgūstams! Priecājies par to, ko dzīve tev dod, un tas nemaz nav tik maz!

Vērsis Cīnoties un strīdoties ar pretiniekiem un muļķiem, zaudēsi laiku, un beigu beigās nemaz neieskaidrosi savu taisnību.

Dvīņi Šodien meklē izdevīgus piedāvājumus un iespējas! Nedomā, kas nāktu par labu citiem, šoreiz domā pats par sevi!

Vēzis Tev šodien visu izdosies sastādīt pa savam – nekas tev nestāsies ceļā un netraucēs doties uz priekšu. Pievērs uzmanību datumiem.

Lauva Sportiskās aktivitātes būs tieši laikā, lai tu justos labi. Dari to, kas ir iespējams, mēģini jaunām iespējām neteikt “nē”.

Jaunava Reizēm ir labi uzklausīt citu padomus, bet šodien tieši tavi būs apkārtējiem visvērtīgākie – dalies ar savu pieredzi kādā jomā, kuru labi pārzini.

Svari Neuzticies nepazīstamiem cilvēkiem, kas sola neticami labas lietas! Šodien tevi mēģinās apmuļķot, tāpēc esi īpaši piesardzīgs!

Skorpions Šodien būs vēlme tiekties pēc romantikas, tāpēc apzinies, ka tavām iespējam nav absolūti nekādu robežu, tikai tici sev un saviem spēkiem, viss izdosies!

Strēlnieks Dzims spontānas un tev neraksturīgas idejas. Gribēsi izdarīt kaut ko pavisam citādāku, tikai ar apdomu! Mieru meklē ģimenes lokā.

Mežāzis  Kad liksies, ka visas nedienas jau ir aiz muguras, attapsies pie šīs pašas problēmas atkārtotas risināšanas. Šoreiz centies būt prātīgāks!

Ūdensvīrs Centies neaizmirst arī par saimnieciskajiem pienākumiem! Paskaties apkārt, vai tavs mājoklis ir kārtībā? Iespējams, ka būs nepieciešami uzkopšanas darbi.

Zivis Šīs dienas mērķis būs nosargāt savu labu garastāvokli! Neietekmējies no citiem! Tu esi līderis, nevis sekotājs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru