8 fakti par LAUVAS zvaigznājā dzimušām sievietēm

Noskaidro, kāpēc Lauvas ir ļoti grūti iegūstamas, populāras un lieliskas!

1. Sievietes-Lauvas parasti ir ārpus jebkura vīrieša līgas. Viņas ir vērtīgs dārgakmens, kuru nekur nav iespējams tā vienkārši atrast. Lauvu sievietēs ir kaut kas tāds, kas ļoti biedē vīriešus: viņu popularitāte! Jebkura sieviete Lauva vienmēr ir draugu un bijušo puiši ielenkumā.

2. Aizmirstiet par vēlmi viņu kontrolēt vai panākt, ka viņa izdzēš savu pagātni. Viņas ir lauvenes, kurām nepatīk, ka kāds komandē. Tā nav viņu vaina, ka vīriešiem viņas vienkārši patīk!

3. Viņai būs kāds, kuru viņa no sirds dziļumiem mīlēs, taču daļa no šīs mīlestības tik un tā būs veltīta viņai. Viņas vienkārši pārāk traki mīl pašas sevi. Jūs nespējat sacensties ar to! Pat tad, ja tas izklausās savtīgi, viņas tā nedomā.

4. Viņas ir ļoti dāsnas, ar labu sirdi, un ir ļoti saprotošas. Viņas vienkārši vēlas būt pārliecinātas, ka vienmēr atradīsies pirmajā vietā.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir neaprakstāmi skaistas – tā uzskata vīrieši!

5. Kad viņas sadzirdēs komplimentu, izturēsies pavisam normāli un pateiksies jums par to, taču patiesībā viņas bez komplimentiem pat dzīvot nemāk.

6. Viņas izskatās jaukas un maigas, taču neļaujiet šim izskatam sevi maldināt. Tas, visticamākais, ir vienkārši brīdis, kamēr viņas snauž. Sieviete Lauva nebūt nav kautrīga vai padevīga. Pamēģiniet izprovocēt viņu, tad jūs pamodināsiet īsto briesmoni!

7. Viņas vēlas sev pienācīgu Lauvu blakus, kurš būs cīnītājs kā viņas. Vīrieti, kas stāvēs tik pat augstu, kā viņas (Nekādā gadījumā augstāk! Noteikti nē!). Viņas noteikti neatdosies, kamēr nebūs atradušas īsto.

8. Sekss Lauvām ir vissvarīgākā uguns attiecībās. Viņas ir pārliecinātas un šarmantas dāmas. Viņas nekad nedomās divreiz, lai upurētos vai palīdzētu draugam, ģimenes loceklim, kad ir tāda vajadzība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru