5 interesanti un patiesi punkti par AUNU

 

2. Viņš ir harismātisks

Aunam nekādas grūtības nesagādā “uznākšana uz skatuves”. Brīdī, kad Auns ienāk telpā, visi elpu ievilkuši lūkojas viņa virzienā. Papildus izcelties liekošajam apģērbam un izkatīgumam, Auns ir apbruņojies arī ar spēcīgiem vārdiem. Viņam uz pieres stāv rakstīts “ar mani jārēķinās”.

Cilvēkiem patīk atrasties Auna sabiedrībā, viņus patiesi sajūsmina šīs zodiaka zīmes varenība un spēks.

Auns savu dzīvi dzīvo entuziasma pilns; ir aizraujoši redzēt, kā viņš darbojas. Nav nekāds brīnums, ka Aunam ir tik daudz draugu, viņa pozitīvais lādiņš iedvesmo arī apkārt esošos cilvēkus.

 

3. Viņš piedalās, lai uzvarētu

Visu, ko tu vari paveikt, Auns pamanīsies izdarīt labāk. Viņš ir pārliecināts, ka var visu paveikt vislabāk!

Vai atceries to skolasbiedru, kuram bija labākās atzīmes visā klasē, viņš bija basketbola komandas kapteinis un skolēnu pašpārvaldes biedrs? Viņš noteikti bija dzimis Auna zīmē. Ja Auns ko nolēmis darīt, viņa koncentrēšanās uz šo lietu kļūst neticami asa. Neizdošanās neietilpst viņa plānā.

 

4. Viņš ir dzimis līderis

Auns noteikti nav dzimis, lai būtu pelēkās masas daļa; viņš ir dzimis, lai to vadītu un virzītu. Auns ir sabiedrisks, entuziastisks un neatkarīgs. Viņam nepatīk saņemt ieteikumus no citiem, par spīti tam, cilvēki apbrīno Auna drosmi.

Lai arī Auns parasti uzreiz nenonāk projekta vadītāja amatā, ceļš viņu turp noteikti aizvedīs. Ļaut kādam citam uzņemties atbildību nav Auna stilā. Viņš ir īsts tendenču noteicējs.

 

5. Viņš ir centīgs

Rīza Viterspūna, kas dzimusi Auna zīmē, izveidojusi veiksmīgu karjeru attēlojot pašpārliecinātas un kaislīgas sievietes. Viņa pierādīja, ka sievietes matu krāsa nav šķērslis, lai iegūtu diplomu jurisprudencē.

Ja Auns izdomājis, ka kaut ko darīs, tad neviens nespēs viņu atturēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru