5 interesanti un patiesi punkti par MEŽĀZI

1. Mežāži ir pesimisti

Daudzus Mežāžus var atšķirt pēc viņu pesimisma. Viņi tic saviem spēkiem, taču nespēj atbrīvoties no domas, ka apstākļi vienmēr ir pret viņiem, kā arī bieži vien šīs zīmes pārstāvji uzskata sevi par neveiksminiekiem. Pamats tam ir, jo reti kuram Mežāzim dzīvē viss nākas viegli, taču reti kurš arī spēj tik ļoti priecāties par savām uzvarām.

2. Bezgala atbildīgi

Iedzimtā atbildības sajūta liek viņiem rūpēties par tiem, kuri ir vājāki, tomēr nav tā, ka viņiem nav savtīgu nolūku. Parasti Mežāži par šādu rīcību gaida kaut kādu pateicību. Ja to nedabū – kārtējo reizi pārliecinās par to, cik pasaule ir netaisnīga!

3. Viņi ir prasmīgi guļamistabā

Kā jau lielākajai daļai Zodiaka zīmju pārstāvju, arī Mežāžiem ļoti patīk sekss, un, protams, viņi šajā jomā ir ļoti prasmīgi. Viņi ir kaislīgi, un tas nozīmē, ka izbaudīsi katru pieskārienu. Mežāži prot arī uzklausīt, tāpēc ātri vien sapratīs, kas Tev patīk vislabāk.

4. Strādīgi un neatlaidīgi

Šīs zīmes pārstāvji atrodas pastāvīgā pasaules izzināšanā. Viņi nepārtraukti cenšas atklāt jaunas sfēras, kas izriet no viņu pašu profesijas. Galvenais viņu stimuls ir augstā peļņa. Mežāži jau no paša sākuma apzinās, ka savā darba kolektīvā viņi kļūs labākie no labākajiem. Viņu ambīcijas vienmēr ir samērojamas ar viņu spējām.

5. Nesteidzas ar attiecību veidošanu

Mežāži nesteidzas ar attiecību veidošanu, taču tad, kad viņi uzņemas saistības, tad uz ilgu laiku. Viņš nebūtu ar Tevi kopā, ja nevēlētos pavadīt kopā visu atlikušo mūžu. Viņi iemīlas ar prātu, nevis ar sirdi. Mežāži ir vieni no visuzticīgākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru